nevim jak oticek ale kocky v tom vichru proste odmitly vychazet. ta zver ma rozum:-)
Chlpáči a iné
Otík vypadal že je mu to úplně jedno ![]()
No ja viem, tie Rukka sú mi sympatické tým ze majú vpredu zips, bolo by to jednoduchšie pre psa aj pre mňa. Tak som sa len tam opýtala ci náhodou. A sú tak o tretinu lacnejšie než Ruffwear(to už vydá aj na vagabondy
)
no to občas je právě na nic, chce to furt a po malejch kouskách.
když ten pes ven prostě musí, no...
chapu![]()
Ja hlasim, ze moji psi oblecky tolerujou nebo ne v navaznosti na to, jak se jim libi material. Udelala jsem jim novy mikiny (jsou to prototypy, tak nic moc k chlubeni), a na nich by snad i spali. Kazdopadne Zizine se ta mikina tak libi, ze od chvile, co jsem ji ji poprve oblikla na ven, mam venku nezastavitelny torpedo (predtim stala a klepala se, chuderka, jak ma malo chlupu, byla ji zima). Tak mam holt ze psa ovci (je to mekkej kremovej plys a limec jsem udelala z tenky jasne zeleny teplakoviny, inkoust ma modrej)
To je skvelé držím palce aby ste ich dokázali zachrániť čo najviac
Všetci sú krásny, samozrejme aj Cora. Škoda ze ste si nakoniec jednu nemohli nechať. Možno časom?
To male maca uplne terorizovalo nasho psa. Cora chodila so stiahnutym chvostom, so sklopenymi usami a so strachom v ociach. S manzelom sme si uvedomili, ze po 12. rokoch jedinackovstva a na stare kolena jej to nemozeme urobit. Je uz stara, chceme si ju uzit co najdlhsie. Nech dozije v klude. Potom chceme naraz este jedneho jazvecika a macku.
Nemáte niekto skúsenosti s nejakým návlekom pre dlhosrstého psa proti snehu? Myslím niečo také, čo primárne zakrjye len nohy a brucho, aby sa psovi na dlhej srsti nerobili zo snehu bambule ale chrbát môže ostať nezakrytý (v utorok Riki nedokázal po 40 minútach chodiť, ako sa to na neho nalepilo, priebežné odstraňovanie nepomáhalo, lebo odmietol zo snehu vyliezť...).
Resp. neviete, kde by sa niečo také dalo zohnať?
Milujem jazvečíkov. A veľmi oceňujem, čo robíte pre mačky bez domova. Držím Vám palce, nech Vám to prinesie veľa radosti.
Tak to chápem, Cora má krásny vek a určite potrebuje svoj kľud. ![]()
Haha.. tak botičky jsme měli pro Dadoo taky. Ve městě, na solených chodnících je to dost užitečná věc.
Dadulka vůbec neprotestovala, možná si nevšimla ani, že je má obuté (ona byla občas trochu autista)
Takže jsme vyrazily ven v nových botách. Darmilka po pěti minutách hodila šišku a jako správný pes se patřičně odhrábla - a botičky byly rázem bez podrážek.
Další už jsme nekupovaly. ![]()
Nabila jsem si držku, teda přesněji řečeno pravý bok a koleno. Teda čekala bych, že se mi to stane když už tak na kole, a ne při běhu, ale jak ten pes táhne že jo, tak drobné vychýlení z rovnováhy způsobené přehlédnutým kořenem, které by člověk jinak s přehledem ustál, se promění v prudký a nekompromisní pád.
Tak bacha na to!
Ikea bude mať od marca kolekciu pre domácich miláčikov

Minulý rok Amy nechcela ani chodiť, stále dvíhala labky kvôli soli, takisto ani po ľade a snehu sa je nechodilo dobre. Verím že topánky by to mohli vyriešiť, chcem kúpiť kvalitnejšie nech jej pár rokov vydržia.
My měli botičky kvalitní, což o to. Jenom asi nebyly projektovány na důkladné opakované odhrábnutí pitbulobandoga ![]()

Na co to čekaj?!
Az vyletí ptáček :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje