Chtělo by to elektrickej ohradník!![]()
Chlpáči a iné
Súcitim, ten náš vyzerá horšie.
Nemám ho rada, ale ľúto mi ho je.
Cos provedla??? ![]()
Cos provedla??? ![]()
Jakoby říkal "musíme si vážně promluvit", že?
![]()
Keď Zina spomenula že nemá spoločnú fotku tak mi došlo že ani ja vlastne. Moje nadšenie nezdieľal nikto, ani fotograf, tak mám len tuto jednu ktorá aspoň za niečo stoji.
Všimnite si aký je Percy už veľký.

To je super dvojka! A to jméno jste trefili fakt úžasně ![]()
Krásná fotka!

Tu 

![]()
To je idylka. A máte krásnou roletu. ![]()
Ty jsou super :-).
Nejdřív jsem se chtěla divit, že Goliáš přenechává čestnější místo na parapetu, pak mi došlo, že místo u topení je lepší :-).
Fotka se povedla, psíci jsou nádherní, vám to moc sluší a ten les za vámi
.

ehm...co to máte za hračku pro psa? vypadá to jak utržená hlava nějakého aliena z prométhea (toho hadovitého) ![]()
:-) je to takovej asi plysovej sysel,kteryho jsem kdysi dávno koupila cendovi v sekaci,tuhle jsem tu jeho krabici se stsryma hrackama vyhazovala a Rufik si ho tam vylovil.

Je to teda spíš do vlákna "Co vám udělalo radost", ale tady se to víc hodí tématicky - navzdory mému očekávání nevyhodili na výstavě Cida z kruhu!!!
A to když jsme vystoupili na výstavišti za auta, on uviděl milion těch psů všude a začal ke všem chtít, kňučet a chodit po dvou, tak jsem si říkala, že jsme asi měli zůstat doma. Nezlepšilo se to ani, když jsme dorazili do haly, kde si ho chtěla chovatelka prohlídnout, což nebylo možný, protože ji střídavě líbal, dával pac a padal na hlavu (spadne na hlavy a zadek nechá viset ve vzduchu). No ale nakonec si asi vzpomněl na ty nácviky doma, postál, vzorově klusal, nechal se prohlídnout a máme první neštěňěcí hodnocení :-).
gratuluju.
my jsme měli jít s pupákem na poslední možnou štěněcí (kdy by mu ještě tolerovali jeho nevzorové chování, protože on se mezi psy chová podobně :) na minulé výstavě olizoval rozhočího
), ale bylo to zrovna, když úplně olezl, tak jsme nechali propadnout zápisné a nikam se nejelo
naštěstí se uzdravil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje