Chlpáči a iné

Bohužel neumím vkládat po více fotkách a jsou ohromný... No a finále máme tady :-) Teď je mu 16 měsíců. 
To je nádherný plyšák. ![]()
Ta fotka s kočkou...
. Vůbec si ho v téhle velikosti nedokážu představit...:-).
A na uchovnění zkoušky potřebujete? Já jsem donedávna žila v tom, že u těch pracovních/služebních plemen se nějaké základní zkoušky odpovídající případnému uplatnění absolvovat musí, právě kdyby s nimi pak chtěl někdo pracovat. Bral jsme to podle retrívrů, kde jsou právě na uchovnění povinné, ale zjistila jsem, že to tak vůbec není.
Jinak by mě zajímalo, kolik času zabere údržba medvědova kožichu, protože ho má nádherný a jenom doma asi nebydlí? :-)
Máme tu návštěvu, doufám, že foto nebude nikomu vadit :-).

není jí to křeslo krapet velký?
něco pohodlnějšího by nebylo?
Má vlastní epesní haciendu, samozřejmě. Plus občas si s ní hraju na našem provizorním gauči, na který jsem kvůli odfiltrování glos od vedlejšího stolu nainstalovala asi tak pět pracích dek a přehozů :-)
A neuvažovalas o canisterapeutické kariéře? Jako že bys ho pronajímala na pomuchlování? Já bych určitě přišla ![]()
![]()
Jéé ten je parádny.
Ako dlho u vás bude? A ako reagujú Cid a Terk? A super kreslo ![]()
Ten pohled
Všichni tady jsou naprosto skvělí ![]()
Terk tak nějak normálně, ten zažil éru, kdy jsem potkany sama chovala, tak jenom mává ocasem. Cid dle očekávání: sedá, lehá, dává pac, dělá postoj, prostě zkouší všechny triky, co zná, abych mu tu úžasnou jedlou hračku vydala :-D. Oni se psi dají na toleranci myší docela naučit, ale tady pan Myšák tu bude jen týden a navíc není můj, tak to s ním nebudu podnikat, přece jenom...
Ad křeslo - děkuji :-).
jejda, tak pan Myšák...
a já se zrovna chtěla zeptat, kdy má termín... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje