S čerty nejsou žerty.
Chlpáči a iné
Klidně ho v tý bundě mezi lidi pusť, sluší mu! ![]()
No jasně! Aspoň bude v Dnešním outfitu trochu voživení ![]()
Jo že bych to dala do Dnešního outfitu spolu s mojim venčícím outfitem... Mno to by bylo tedy voživení, heh ![]()
Ale budu o tom uvažovat ![]()
Mám tu i foto zezadu..... 
![]()
![]()
Skvelá fotka
a krásny pes
Uzasny macko ![]()
To je vážně medvídek!

To je věrný pohled! Máš v ruce míček, nebo špekáček? :-D
Jen granuli ![]()
To je dobrý. My jdeme v neděli po dlouhé době potrénovat na zkoušky, tak bych si možná Boňuli půjčila
.
To je pohled....jak málo stačí viď ![]()
Momentka před socializací ve městě a do kavárny na zakončení ![]()
Je to vlastně i můj dnešní outfit, ale do vlákna to tedy nedám, počkám si na lepší ![]()
Plán byl i cvičák, ale je to až takový pohodář, že nám ty zkoušky nikdo nedá ani se zavřenýma očima.
Jezdíme na výstavy, je úspěšný a tak jsem chtěla aspoň základní zkoušku.
Nepůjde, nepůjde....je to strašná doba, než cokoliv udělá a tak na to prdím. Je to společník s krásnou povahou a velkej plavec.
Můj první pejsek -BSP měl zkoušky dvě a dělala jsem s ním i cannisterapii, jenže byl sportovnější typ. Zemřel ve třech letech na leukemii. Tak jsem si vzala dva útuláčky BSP, strašně vděčný a šikovní. Bohužel po třech letech dostali oba rakovinu a měsíc po sobě mi odešli oba.. Samozřejmě padlo psa už ne a po týdnu jsem pro něj stejně jela, pro Medvěda...

Jurášek je prostě the best......asi jsem se zamilovala ![]()
To je takovej miláček...
.
kolik takový pupík váží? ![]()
![]()
Má 56 kg- je střední elegantní typ kostry. Díky těm chlupům vypadá o deset víc. Mívají bez problému přes 70 kg, jenže to už jsou fakt obři. Hodně trpí na obezitu, aktivní nejsou vůbec a strašně trpí klouby. V létě to jsou fakt chudáci.
No každé plemeno má něco.....
Jee, a nemáš fotky z doby keď bol malý? Ten musel byť roztomilý
Samozrejme ze to je aj teraz.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje