Neříkejte, že už zase mají v arboretu lišku. Než tam zrušili zoo koutek (očividně opět obnoven), tak chudera liška bydlela hned vedle králíkárny.
Fotím, fotíš, fotíme
Ty čuníci ![]()
Mají tam tři lišky vedle králíkárny. Králíkárna je prázdná. Pohled té lišky mluví za vše. ![]()
Říká někdo, kdo má pro čuníky slabost. ![]()
No právě ![]()
Mají tam tři lišky vedle králíkárny. Králíkárna je prázdná. Pohled té lišky mluví za vše. ![]()
![]()
Našla jsem v PC tuto starou fotku....
je teda zašuměná, nekvalitní, ale ten pocit, jak jsme tam koukali večer na tu v prachu válející se zebru mně připomíná pořád..
Krásná momentka.
Krasna ![]()
Díky! Já abychvěděla, kudy cestovat, až se vyskytnu v těch končinách. ![]()
Našla jsem v PC tuto starou fotku....
je teda zašuměná, nekvalitní, ale ten pocit, jak jsme tam koukali večer na tu v prachu válející se zebru mně připomíná pořád..
Tak ta je teda fakt perfektní ![]()
teda za poslední týden se fakt urodila spousta krásných fotek ![]()
dzizisketa a architektura (nejvíc se mi líbí pdoloubí a druhá kaplička)
Garfie a Budapešť (to zrcadlení na první fotce je zajímavé, černobílé verze povedené)
Kokoska a akvárium (vůbec není poznat, že je to focené přes sklo)
Emerald a náladovky
Wanda von Dunajew a oheň (ten vypadá fakt hrozně živě), plus se mi líbí moc molo. Pískovce zrcadlící se ve vodě jsou nádherné.
Berta a kašna (tyhle fotky se "zamrzlými" kapkami vody miluju) plus teda bomba je ta pavučina
0zero7 a mraky v pohybu (první fotka). Druhá je s moc povedenou kompozicí - voda, hory v pozadí, pták ![]()
Noren se zrcadlovkou se učíš fakt dobře. Moc pěkné kytičky ![]()
Bledule ta liška focená přes peltivo je moc povedená, byť smutná... na jakou to bylo clonu?
Moc ráda se dívám na vaše krásné fotky na instagramu a velkou radost jste mi udělala s těmi z Brna ![]()
Děkuji, mám radost, že se líbí..
Mně ta architektura moc nejde.... tam se mám pořád co učit. I teda jinak no....
Já se sem chodím kochat tak nějak obecně. Díky všem!
Ta liška byla schovaná v noře, takže napoprvé jsem fotila ISO 200, F8,0/160 a bylo to moc tmavé. To je ta se zavřenýma očima, musela jsem ji zesvětlit. Napodruhé jsem dala F4,0/100. Měla jsem docela problém zaostřit na lišku a ne na ten plot. Ještě neumím nastavovat hloubku ostrosti.
Tak mám pro tebe ještě 2 pavučiny. Zkoušela jsem je Nikonem, ale bez stativu, úplně spokojená teda nejsem. Na té čb fotce toho asi moc vidět nebude... zrovna foukal vítr, tak se pořád hýbala sem tam...ale možná bude vidět , jak je větrem vyklenutá...

Ta liška byla schovaná v noře, takže napoprvé jsem fotila ISO 200, F8,0/160 a bylo to moc tmavé. To je ta se zavřenýma očima, musela jsem ji zesvětlit. Napodruhé jsem dala F4,0/100. Měla jsem docela problém zaostřit na lišku a ne na ten plot. Ještě neumím nastavovat hloubku ostrosti.
Jo, to sjem si ymslela, že ta durhá má menší clonu. Jinak na tohle je nejlepší manuální ostření, pak máš jsitotu, kam to zaostřilo
Taky jsem vždycky měla problém,ž e mi to ostřilo na plot - při manuálním ostření si sama zvolíš rovinu, kterou chceš zaostřit..... Při malých číslech clon ybs e pak díky hloubce ostrosti mohly ty mříže "rozpliznout" úplně, ale to by chtělo výrazně nižší clonová čísla.....
"Téměř pro každou podobnou bariéru platí: čím blíže se přitiskneme k překážce, a s čím menší clonou budeme fotit, tím snáze odfiltrujeme její reliéf ve fotografii." (zdroj) Více na: https://digiarena.e15.cz/9-skvelych-tipu-fotte-v-zoo-jako-profici"

Krásný, to vyklenutí je vážně viditelné ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje