Fotím, fotíš, fotíme

Kurnik jak jsou ty fotky velky a zmensej se sem tak vypadaji nejak preostrene nebo co...... je lepsi je zmensit napred?

To je krása! Moc se mi líbí všechny, ale ta samotná plachetnice (se světlou plachtou) asi nejvíc. A hezká je i s lidma na lodích.
Dneska jsem se vykašlala na bolavý koleno a vyjela zkusit nové kolo. Takže něco z našich humen, na mobil a proti světlu, takže jsem fotila prakticky naslepo.

Ty plachetnice jsou boží! ![]()
Krásné fotky! Už se nemůžu dočkat moře... To je z nějakého toho závodu, jak jste psala před časem, že budete spoluorganizovat?
Jak plachetnice, tak máky paráda! ![]()
Plachetnice super. Mě osobně se nejvíc líbí ta samotná na předešlé stránce a pak ta nakloněná na této
A jen dotaz, Vaše práce má ěnco společného s palchetnicemi?
Nádhera, ta červená
A v kombinaci s mraky a slunečním světlem bomba ![]()
Taky jsem myslela tu naklonenou, fotka na vysku, ona je vlastne jeste jedna se svetlou plachtou. Ale i ta je pekna.
Taky jsem myslela tu naklonenou, fotka na vysku, ona je vlastne jeste jedna se svetlou plachtou. Ale i ta je pekna.
Mě se líbí obě, ta druhá samotná na předchozí stránce má super barvy a krásně vykreslené pozadí + povedenou kompozici, jak reklamní fotka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje