..a na Kamenném vrchu.
Fotím, fotíš, fotíme
Isca pěkné, kdy jsi tam byla? Já naštěstí v pátek odpoledne a bylo tam ještě pár lidí. Jela jsem okolo v neděli kolem poledne a byl tam totální dopravní a parkovací kolaps...musela to tam řídit policie... to tam muselo být úplně narváno
Berta Na Kameňáku? V neděli vpodvečer, po šestý, takže chloupkový efekt :-) Lidi tam byli, ale tak nějak přijatelně. Auta nevím, dobloudila jsem tam ze zastávky Raisova v starém Novém Lískovci horem přes lesopark.
Edit: ale proti tomu, jak to pamatuju matně tak před patnácti lety, tak mi lokalita přijde drobet použitá :-/
Chloupkový efekt je super :-) taky jsem po něm šla :-)
jsou to jen screenshoty z instagramu
Isca chodí tam na Kameňák těch lidí čím dál víc... :-) V arboretu jsem byla v sobotu a docela zklamání, měli ten víkend udělat tak o 2-3 týdny později, ještě toho kvetlo málo
Berta Ta včela! Tak teď se stydím, co jsem tu dala, ty tvoje jsou úplně jinej level.
Berta S arboretem souhlasím, až na ty hlaváčky snad, a záhon voňavých puškinií, tam byl v podstatě jen chudší výběr ze zahrádek a lesoparků.
Isca šmarjá, to jsem nechtěla, vůbec se nestyď..máš je pěkné, zase trochu jiný záběr a je jich tam víc.... :-) ![]()
Opravdu bych nechtěla nikoho odradit od vkládání fotek , naopak :-)
brrr no ty brďo
viktorka_od splavu Ufouni, co?
brrr úžasný. nevěděla jsem že jsou přenosný foticí mikroskopy![]()
dnes cestou na antiBabiš demonstraci 

Jeden chilský opeřenec... kdyby někdo věděl, co je zač... ani po hodině hledání jsem to nedokázala určit. 
Už poslední
Ginger šmarjá... loňskou už si ani nepamatuji.... skončila v černé díře mého mozku....![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje