Berta vrabec žlutoocasý chillský :D
Fotím, fotíš, fotíme
Ginger šmarjá... loňskou už si ani nepamatuji.... skončila v černé díře mého mozku....
strana 103 prostredni koniklecova ...

strana 103 prostredni koniklecova ...
teda fakt... a to byla mobilem.. co já se tahám se zrcadlovkou
Díky za připomenutí
Wanda von Dunajew Děkuji... zítra to prostuduji... dnes už jsem mrtvá a přidám jen poslední fotku

janejane Moc se mně líbí ta barevná. Černá by chtěla doladit..kontrast, světla.. Proč tento formát? Už jsi to tak fotila nebo ořezávala? Je škoda, že nahoře vmalinký kousek chybí to je nějaké schodiště zespoda? Kde?
janejane to je super!
Berta jsou to momentky, do prostoru zasvílilo slunce a vytvořilo krásné měkké světlo, později jsem si všimla, že kousek chybí, ale líbí se mi, že je to asymetrické, fotky ořezané nejsou. Je to kaple v areálu nemocnice u sv.Anny.
(tu čb jsem trochu změkčila..)
viktorka_od splavu dík!
janejane to světlo je moc pěkné..
S dovolením sem přidám ještě trochu architektury ze stejného areálu...

janejane ta lavička!![]()
viktorka_od splavu taky mě zaujala![]()
Berta Ty padající kapky vodyz toho kačera jsou super! Trochu škoda té druhé fotografky, co ti vlezla do záběru.
Jestli mluvíme o stejné fotce, tak tady je krásně vidět, jak je vnímání reality a vnímání fotek rozmanité. A do toho záměry fotografa... ![]()
Mně se tahle fotka líbí hodně. A právě proto, že tam je v pozadí ta paní. A myslím, že to byl záměr Berty, mít tam tu paní. Nebo taky ne, kdo ví. Mně ta paní hraje výborně a dává fotce další rozměr.

domenica Mluvíme. Jj, jasně, že vnímání fotek a záměry fotografa jsou rozmanité. A jo, taky mě hned po odeslání příspěvku napadlo, že to byl možná nakonec i záměr, ale i tak mě tam ta paní malinko ruší.
Ne jako postava. Jako postava dalšího fotografa je to naopak výbornej nápad. Ale ta konkrétní paní.
Jj, rozumím. Ale mně právě ta paní - ta (na první pohled) babka, ne žádný fotograf nebo "fotograf" baví. Navíc... ono je taky možné, že ta babka třeba může všechny ty fotografy i "fotografy" strčit do kapsy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje