Tentokrát se mi v Paříži konečně povedlo se dostat i na hřbitov na Montmartre a navštívit hrobku Heinricha Heine
.

Povinně jsem teda dala i jeho slavnějšího francouzského kolegu
.

Tentokrát se mi v Paříži konečně povedlo se dostat i na hřbitov na Montmartre a navštívit hrobku Heinricha Heine
.

Povinně jsem teda dala i jeho slavnějšího francouzského kolegu
.

Zarinya tohle se mi víc líbí v barvě, v černobílé to dost splývá. V barvě jsou navíc hezké ty různé odstíny zelené.
Souhlasím. I když třeba by to s trochu jiným nastavením vypadalo dobře. Co jsem totiž zapomněla dodat je, ž černobílá téměř vždy potřebuje určitou úpravu - buď kontrast anebo nastavení kanálů RGB, jinak je to hodně ploché....Fotka by mohla být zajímavá i v ČB po určitých úpravách, ale je fakt, že u přírody se barvy hodí víc ![]()
Tohle je blbá fotka z mobilu proti slunci, ale bylo úplně dojemné, jak to torzo ještě má chuť k životu.
Tahle je fakt moc zajímavá a to proti slunci by možná vyřešila ČB, tam přepaly a podpaly tolik neřvou.
krásný ![]()
A666 taky by to možná chtělo, aby horizont byl níž, aby víc vynikl ten kmen. Ale byla to taková rychlovka cestou na kole, moc jsem nad tím nepřemýšlela.

Kokoska mne přijde, ze to jaro chce spis ty rvavy jasany barvy, ta černobílá je taková hřbitovní a k ty rozkvetly větvi se moc nehodi.
Mozna malinko srovnat ten padající horizont?
moora krásný.....jesteze ze jsou ty všichni babouci tak malý, co
PotrefenáhusaTaky myslím, že ty barvy to chce, jen jsem to zkusila. Horizont mi ujel jako obvykle, i když trochu kopeček tam byl.

Bledule tam už chybí jen netopejr :D
PotrefenáhusaTaky myslím, že ty barvy to chce, jen jsem to zkusila. Horizont mi ujel jako obvykle, i když trochu kopeček tam byl.
vono taky na tom mobilu člověk ve dne vidí většinou dost kulový, když to fotí
A666
Mě se ta ČB líbí (kompozičně je to fakt pěkné, kácejícís e horizont bych neřešila), ještě trochu úprav a byla by super
Ale beru, že většině k jaru jde spíše ta barevná.....
Kokoska Že jo? ![]()
Potrefenáhusa to je fakt, ten hledáček tomu chybí.
Zase něco přidám - tentokrát jeden z prvních pokusů s dlouhými časy za dne:
"Vzhůru do nebe" - netradiční pohled na památník Jana Palacha - 25s

A666 Super!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.