Se ucim fotit mesto ![]()

Se ucim fotit mesto ![]()

viktorka_od splavu To je tunel, co na jedné straně ústí u Cutty Shark (plachetnice sloužící jako muezum)?
brrr jasně:-)
viktorka_od splavu Naši kluci byli z toho tunelu úplně nadšení (nevím proč) ![]()
brrr já asi vím:-) my měli nějakou náhodou pár minut ten tunel prázdnej, načež se tam prohnala partička ječících děcek částečně na kolech, ohromně si to užívali (my už míň![]()
viktorka_od splavu No, my jsme kola neměli, ale tunel prázdný byl (až na nás). Ale ono to má něco do sebe, vlezeš do jednoho domečku a za chvíl voilá jsi v domečku na druhé straně řeky. Kluci pak nadšeně líčili babičce, jak jsme šli pod řekou.
brrr mně se to taky líbilo, ale dcera s náma nešla, že je to moc klaustrofobní. ovšem já jsem schopná ještě dneska v tunelu tleskat:-)) (ale pod temží jsem se chovala slušně, přísahám:-)
viktorka_od splavu Tleskat by mě nenapadlo, obludy houkaly ![]()
brrr tleskání je takový decentnější (a ozvěna lepší![]()
viktorka_od splavu prečo tlieskať?
slniecko hezka ozvena:-)
viktorka_od splavu ahá!!! Ja by som v kľude húkala tiež:)))
Zarinya tohle se mi víc líbí v barvě, v černobílé to dost splývá. V barvě jsou navíc hezké ty různé odstíny zelené.
Kokoska diky za nazor,muz to taky rikal.![]()
Jaro udeřilo i na Vysočině

Tohle je blbá fotka z mobilu proti slunci, ale bylo úplně dojemné, jak to torzo ještě má chuť k životu.

A ta zelená byla fakt všude takhle jedovatá :)
Přidám jednu z jarní Pálavy. Nic uměleckého, ale prostě kásná jarní zelená.

A ta zelená byla fakt všude takhle jedovatá :)
Přesně nad tím přemýšlím, že to vypadá až přepáleně, ale přesně takové to jaro je.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.