Sweet Potato mně to jídlo a mluvení s plnou pusou tak nevadí, kdyby toho nebylo tolik! Ale zabírá to už větší část podcastu, je to otrava. Na Č+D se teprve chystám. A co ten Marcusův kanál? Na toho jsi koukala?
Zrádci
Pinot Noir Jen kus zatím. Ale bude to prima. Jsou tam záběry z natáčení a mluví různí členové štábu. Já ty podcasty teda jen poslouchám, tady by asi stálo za to i koukat.
Mně taky tak nevadí to jídlo jako takové, ale ty neustálé diskuze okolo toho
, pak to má dvě hodiny zbytečně. Ty bonusy na Prima+ jsou zajímavé (až na ten Zpovědnicový, ten byl celkem o ničem).
Mags Ani ty podcasty Tomáše a MJ nejsou marné, pohled účastníků je místy nechtěně úsměvný.. Ale má je Prima fakt dobře ukryté.
Za mě je z těch doprovodných aktivit nejlepší podcast Čestmíra a Daniely, jsou vtipní, pohotoví, inteligentní a dohromady jim to velmi funguje. Směju se u toho nahlas.
Konecne jsem videla druhy dil, dost me prekvapilo, jak zradkyne jdou hned od zacatku proti sobe. Sara mi pripadala, ze se trochu stylizuje do Nicole, ale na to nemela, mozna tim i na sebe upozornila. A zatim je tam na me porad hodne lidi. Zavrazdeni "Vajicka" se me nijak nedotklo, vylozene nesympaticky je mi ale Michal.
Asi kouknu rovnou na 3. dil, jsem zvedava, koho holky zabily, bohuzel to bude zase zena.
Kokoska Nicole z Wishe.
S Michalem to mám stejně. Jen Vláďa mi byl ještě nesympatičtější.
Koukni. Ale ono je to jak se Šeherezádou. Dokoukala jsem 3.a chci ještě!
Kokoska Sweet Potato viděla jsem všechny rozhovory s těmi, kdo už vypadl (myslím ty rozhovory na YouTube kanálu V. Kotka) a taky jsem si říkala, že to, že vypadl Vláďa, není škoda, dost suchar se mi zdál, s ním by moc zábavy nebylo. Fajn se mi zdála ta holka z prádelny i ten zápasník Patrik. Michal je značně nesympatický.
Sweet Potato Fany hned po skončení: mami, sežeň někde Prima ++, ať se můžeme podívat na další díl!!
Ale ten závěr teda!! No to bude týden plný napětí!
A +++! Kdo to má vydržet?!Ještě k tomu budu příští neděli pryč. To bude dlouhé.
Já jsem viděla 2. díl a kdybych byla zrádce, tak bych vyhodila z těch nezaštítovaných určitě 1 osobu. Zdá se mi hodně chytrá a dobře komunikující, tj. pro zrádce nebezpečná. Víte koho myslím? Můžeme tady jmenovat a chovat se tak, jako že kdo sem chodí, tak na běžné Primě díl viděl?
Fiction já myslím, že po odvysílání běžného dílu se o něm může mluvit a debatovat otevřeně.
FictionJá myslím, že ano.
Ostatně, všude už je plno spoilerů i k 3.dílu.
Tak jo! Mne překvapilo, že zrádkyně nechtějí vyřadit Danielu....
Fiction Protože po původní nedůvěře se s Miou děsně skamarádily.
Ale už to bude divné asi nejen tobě, ale i hráčům.. Tak chytrá a schopná - a pořád živá?
Sweet Potato No, jsem na to docela zvědavá. Ale na druhou stranu si vlastně nepřeju, aby Danielu vyhodily/i, protože mě to s ní baví. Ona to tam v podstatě moderovala ![]()
Já doufám, že si zas do podcastu pozvou někoho z castingu. By mě zajímalo, jak se jim kdo jevil, proč je vybrali. Ze Sáry mám dojem, že se tam prostě probulshitovala a divím, se že to neprohlídli. V Záhrobí minule si Nicole hned všimla, že si u pohovoru s hradním pánem protiřečila, a že teda úpe promyšlenou strategii asi neměla. A strašně mně bily do očí ty mašličky ve vlasech![]()
Jinak mně osobně leze čím dál víc na nervy Tomáš.
Ja se musim podivat na ty doprovodne podcasty a bonusy, na to jsem zatim vubec nemela cas. Co to je Zahrobi?
Koukla jsem na trojku... no ten konec! Ted jsem napnuta jak ksandy ![]()
Mags Jestlis koukala na Liščí doupě s vypadlou Sárou, tam měli Vojta s Markusem co dělat, jak jim nad ní cukaly koutky.
Kokoska Já tě varovala! ![]()
Záhrobí je na obyč Primě po odvysílání dílu. Č+D a čerstvé mrtvoly. Tentokrát Robert a Sára stále bez sebereflexe.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje