Zrádci

09. zaří 2025 17:39
Offline Fiction
1675 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 11:37
Reakce na Evaeva:

Ale jak tam vlezli ti první do té buňky, čekala bych, že aspoň půlku napadne to otevřít.

​Já zas čekala, že se budou bát, že na ně vyletí třeba "jedovaté" výpary. Jo, a ta kladívka mohla být v rukou vyhecovaných jedinců docela nebezpečná. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2026 11:40

Fiction jo, ale mohlo tam být cokoliv, klidně nějaká výhoda naopak. Čekala bych, že zariskuje víc lidí.

Offline Fiction
1675 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 11:41
Reakce na continuity:

Věřím tomu, že si klidně řekne, že když nejde o život, jde o hovno.

​Přesně to si myslím (doufám),  že takto to má v hlavě srovnaý. Jen to diváctvo je hrozně drsný a odsuzující, jakýkoliv jeho nezdar bude považován za projev hlouposti. Někteří ti diváci na to koukají a hodnotí hráče, jak kdyby ti hráči měli stejné informace jako divák.  

Offline continuity
44041 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 11:55

Fiction jemu to může být asi jedno, cílovka jeho businessu je jina. Ještě mě baví Tomáš. Ze žen Zdíša a Anastázie. 

Offline Kokoska
35375 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 18:40

Vyjednavac a pravnik jsou sympataci, kolem nich by se mohlo neco chytryho vyvrbit.

Offline Sweet Potato
40819 příspěvků moje polička 23. zaří 2026 21:16

Kokoska 

Jestli se na něco těším domů, tak že si konečně pustím Zrádce!

Offline Kokoska
35375 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 15:04

Sweet Potato videla jsem dneska druhy dil, prijde mi, ze jsou nejak vycukanejsi nez vloni.

Offline Torrah
3499 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 15:30

Mně teda baví Jan Špaček, bála jsem se, že to bude rozbíjet, ale ne. A ty jeho hlášky se mi fakt líbí. Nemusím Dášu, líbí se mi nová zrádkyně, ta by s tím mohla zamotat. A teda velká blbost byla, že před ní práskli ty gambity. A taky jsem si myslela, že si pozvou minimálně jednoho z těch dvou, před kým o gambitech mluvili - zbavili by se té sekery nad hlavou, že se ti dva domluví. Nějak to nedomysleli, když vybírali dalšího zrádce, to se jim může sakra vymstít. 

Offline Fiction
1675 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 16:32

Kokoska Přesně, pořád řeší něco 2 kroky dopředu, až se do toho zamotávají.... 

Offline Kokoska
35375 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 16:42

Fiction mam trochu obavy, ze brzo skonci Adam. Je dost dominantni, organizuje ostatni, celkem bez problemu jim zatim vnuti svou vuli, to se nebude stadu libit, az jim to dojde.

Offline Fiction
1675 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 17:12

Kokoska Upřímně vůbec nechápu, proč se tak tlačil do organizace hry včera...   ale předpokládám, že to má promyšlené. 

Offline Fiction
1675 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 17:21

Torrah Hezké shrnutí. První 2 zrádci doufám v průběhu hry vypadnou (a Annelie k tomu pomůže).

Offline Torrah
3499 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 17:26

Fiction já si myslím, že on si prostě nemůže pomoct, že když je potřeba, tak začne organizovat... bohužel to znám z vlastního života, celý život jsem organizovala lidi, takže i ve svém volném čase mezi kamarády, když bych neměla, se prostě toho chopím... i když se pak třeba honem stáhnu (zářný příklad, když jsme šli na dětskou únikovku, tak jsem se musela hodně držet, abych jim nezačala organizovat, jak to mají dělat). Možná si to uvědomuje, ale nedokáže se ovládnout, zatím. 

Offline Fiction
1675 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 19:44

TorrahTak ale on má takové vzdělání a profesi, že taktika a strategie musí zvítězit nad tím, "že si nemůže pomoct". Jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet. 

Offline Mags
183 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 19:53

A jak se vám líbí ta extra "filmovost"? Se musím přiznat, že mně to začíná lézt na nervy.

Offline Fiction
1675 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 22:07

Mags Mne to nebaví - ten šerm a výbuchy, Vojta na koni....   Já mám ráda ty hovory, intriky, úvahy, zpovědnice, konkláve, kulatý stůl...

Offline Torrah
3499 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 23:24

Mags zatím mi to ještě nevadí, ale snad to nebudou přehánět, je to přece jen o něčem jiném...

Offline Torrah
3499 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 23:25

Fiction tak třeba to je fakt jeho taktika, aby všem ukázal, že to myslí otevřeně, a že se toho nebojí. Kdoví. Třeba to řekne jednou v rozhovoru.

Offline Garfie
28723 příspěvků moje polička 25. zaří 2026 07:21

Mags Mně to leze na nervy už teď a to jsem to ještě ani neviděla! Nevylučuju tím pádem, že se mi to bude líbit, ale zatím jen poslouchám recapy a fakt mě nezajímá, proč má Vojta nad okem vytetovanou tečku a na rukavici podkovu (příklad).

Offline Mags
183 příspěvků moje polička 25. zaří 2026 13:02

Fiction Garfie Díky. Už jsem se začínala cítit provinile, že to neumím docenitJako ten úvod ještě ok, velkolepé otevření nové série, ale jinak to prostě ubírá prostor hře jako takové. A ano, tetování a backstory hradního pána je mi taky úpe volná

Jinak mě baví Felix, Špaček a Zdíša. Překvapivě mi nevadí Annelie, tam jsem z úvodního medailonku na insta cítila velký špatný, ale zatím ok. To asi přebili ostatní. Kouč žen tvlNa toho jsem zvědavá speciálně, co předvede