Torrah sleduju ty stejné, včetně Brdské houby, je vtipná ![]()
Kouzelník Michal mi nebyl sympatický, ale rozhovor u Vojty Kotka to docela vylepšil, tam se mi zdál fajn.
Torrah sleduju ty stejné, včetně Brdské houby, je vtipná ![]()
Kouzelník Michal mi nebyl sympatický, ale rozhovor u Vojty Kotka to docela vylepšil, tam se mi zdál fajn.
Pinot Noir mně přišel fajn i u Čestmíra a Daniely. Před tím mi nijak nevadil, akorát mi přišla absurdní ta volba "jako povolání". Ale u nich to hezky vysvětlil.
Mikes s havranem ![]()
Prosim prosim, Cestnira ne!
Kokoska taky jsem tým Čestmír. Chyběl by tam. On mi tam teda chybí i ten Robert "pan Vajíčko", nebo Petr, ten co ho vyhlasovali naposled. Byli to výrazní kousci, zatímco o některých hráčkách vlastně ani nevím, že tam jsou. Njn, být výrazný je holt někdy naprd.
Torrah ja jsem trochu nepochopila, ze si neuvedomili (nebo aspon to tam nejak vyrazne nezaznelo myslim), ze jeden z tech dvou navratilcu bude pravdepodobne zradce, aby doplnil stav. Po tech bych sla nejdriv. Myslim, ze se jicb ptali, jakym zpusobem a s jakou roli se vratili, ale pak to nejak utichlo a sli po Petrovi.
Kokoska njn, myslím, že si to možná někteří uvědomili, ale tam ta psychoza musí být strašná, tak možná nechtěli upozorňovat, to je to samý, jako že jogínka pořád brečí a pak nervozně kouří venku... Ono se to z domova lehce řekne, tipla bych.
Torrah Mně ti zbylí chlapi, Marek, Tomáš?... zatím splývají.
Sweet Potato jj, taky zatím se v nich nevyznám, pletu si je
@Torrah trochu o tom mluvili Daniela s Cestmitem v tom jejich podcastu. On Patrika podezira, ale prave na sebe nechtel upozornit.
Kokoska jo, už jsem si to doposlechla. No tak snad ho teď zrádci nevysypou domů.
Dobre to pokracuje! Uz jsem teda koukla na petku, nebudu napovidat, ale fakt dobry ![]()
D&Č jsou bezva, ta schopnost delat si legraci kazdy sam ze sebe i ze sebe navzajem me bavi.
Kokoska Houstne to. (Bylo mi ho teda vlastně líto)
V neděli jsme si s dítkem pustily 4 a 5, zlákaly i hlavu rodiny. Podcasty se všechny ani nedají stihnout.
Kokoska Sweet Potato Tak jsem nevydržela, koupila PP a zhlédla 5. díl. Na konci ten kulatý stůl, ta přestřelka, kdy potom první 2 lidé vyřkli jiné jméno než XY, to byly fakt nervy.
No a recap 5. dílu od D&Č, to jsem se bavila, jak má D. nadhled. No, jsem zvědavá na další vývoj...
Fiction nervák to je! ![]()
Předpokládám, že D&Č se s Miou dostanou dost daleko, asi by nezačínali s podcastama, kdyby vypadli v půlce. A jsem hodně, hodně zvědavá, kdy (nebo jestli vůbec) Daniela prokoukne Miu. Daniela je hodně chytrá a to Miino věčné našeptávání by jí mohlo něčím cinknout. Ale jak oba říkali, zvenku to vypadá jinak než uprostřed dění s nervama na pochodu.
KokoskaJá to vloni nesledovala, ale potom ta reakce na Nicol v médiích mě zaujala, tak jsem si řekla, že letos kouknu, no a teda .... je to nářez! Po prvním díle jsem si říkala, že být Miou, hned bych vyhodila Danielu, ale Mia je chytrá a jde na to jinak.
Taky si myslím, že D&Č nemají pocit, že se tam ztrapnili, tak lze předpokládat, že došli daleko. No, jsou v královské alianci, u kulatého stolu se do nich asi moc lidí neodváží jít a Mia si je na konkláve pohlídá. A třeba si časem Mia někoho z nich (Danielu?) naverbuje..
No, Mia by se teď měla trochu stáhnout...
Jak sleduju na Discordu i jinde v diskuzích, Mie nefandí zdaleka tolik lidí, jako loni Nicole.
Sweet Potato já jí taky nefandím. Je mi od první chvíle nesympatická a u Nicole jsem chápala, proč všichni na její hru skočili, proč jí věřili atd., ale u Mii to nechápu.
Já tomu i rozumím, je taková špičatá a furt to brečení, objímání (a přitom drsný kalkul)... to moc sympatií nenese. Já jí fandím a jsem zvědavá, kam dojde.
Fiction Já si pořád myslím, že brečení, na rozdíl od všeho ostatního (objímání, chválení "tobě to sluší") může být i spontánní.
Teď jsem si pustila rozhovor s Petrem, jeden z nejlepších, moc dobře se poslouchá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.