Zrádci

09. zaří 2025 17:39
Offline Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 02. října 2025 13:40

Torrah sleduju ty stejné, včetně Brdské houby, je vtipná

Kouzelník Michal mi nebyl sympatický, ale rozhovor u Vojty Kotka to docela vylepšil, tam se mi zdál fajn.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2025 15:20

Pinot Noir mně přišel fajn i u Čestmíra a Daniely. Před tím mi nijak nevadil, akorát mi přišla absurdní ta volba "jako povolání". Ale u nich to hezky vysvětlil.

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 02. října 2025 21:51

Mikes s havranem

Prosim prosim, Cestnira ne!

Offline Torrah
3281 příspěvků moje polička 03. října 2025 10:03

Kokoska taky jsem tým Čestmír. Chyběl by tam. On mi tam teda chybí i ten Robert "pan Vajíčko", nebo Petr, ten co ho vyhlasovali naposled. Byli to výrazní kousci, zatímco o některých hráčkách vlastně ani nevím, že tam jsou. Njn, být výrazný je holt někdy naprd.

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 03. října 2025 12:31

Torrah ja jsem trochu nepochopila, ze si neuvedomili (nebo aspon to tam nejak vyrazne nezaznelo myslim), ze jeden z tech dvou navratilcu bude pravdepodobne zradce, aby doplnil stav. Po tech bych sla nejdriv. Myslim, ze se jicb ptali, jakym zpusobem a s jakou roli se vratili, ale pak to nejak utichlo a sli po Petrovi.

Offline Torrah
3281 příspěvků moje polička 03. října 2025 17:23

Kokoska njn, myslím, že si to možná někteří uvědomili, ale tam ta psychoza musí být strašná, tak možná nechtěli upozorňovat, to je to samý, jako že jogínka pořád brečí a pak nervozně kouří venku... Ono se to z domova lehce řekne, tipla bych. 

Offline Sweet Potato
40095 příspěvků moje polička 03. října 2025 18:41

Torrah Mně ti zbylí chlapi, Marek, Tomáš?... zatím splývají. 

Offline Torrah
3281 příspěvků moje polička 03. října 2025 21:54

Sweet Potato jj, taky zatím se v nich nevyznám, pletu si je

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 04. října 2025 13:07

@Torrah trochu o tom mluvili Daniela s Cestmitem v tom jejich podcastu. On Patrika podezira, ale prave na sebe nechtel upozornit. 

Offline Torrah
3281 příspěvků moje polička 04. října 2025 13:48

Kokoska jo, už jsem si to doposlechla. No tak snad ho teď zrádci nevysypou domů.

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 07. října 2025 20:24

Dobre to pokracuje! Uz jsem teda koukla na petku, nebudu napovidat, ale fakt dobry

D&Č jsou bezva, ta schopnost delat si legraci kazdy sam ze sebe i ze sebe navzajem me bavi.

Offline Sweet Potato
40095 příspěvků moje polička 07. října 2025 23:26

Kokoska Houstne to. (Bylo mi ho teda vlastně líto)

V neděli jsme si s dítkem pustily 4 a 5, zlákaly i hlavu rodiny. Podcasty se všechny ani nedají stihnout.

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 08. října 2025 14:58

Kokoska Sweet Potato Tak jsem nevydržela, koupila PP a zhlédla 5. díl. Na konci ten kulatý stůl, ta přestřelka, kdy potom první 2 lidé vyřkli jiné jméno než XY, to byly fakt nervy. 

No a recap 5. dílu od D&Č, to jsem se bavila, jak má D. nadhled. No, jsem zvědavá na další vývoj...

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 08. října 2025 15:24

Fiction nervák to je!

Předpokládám, že D&Č se s Miou dostanou dost daleko, asi by nezačínali s podcastama, kdyby vypadli v půlce. A jsem hodně, hodně zvědavá, kdy (nebo jestli vůbec) Daniela prokoukne Miu. Daniela je hodně chytrá a to Miino věčné našeptávání by jí mohlo něčím cinknout. Ale jak oba říkali, zvenku to vypadá jinak než uprostřed dění s nervama na pochodu.

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 08. října 2025 17:09

KokoskaJá to vloni nesledovala, ale potom ta reakce na Nicol v médiích mě zaujala, tak jsem si řekla, že letos kouknu, no a teda .... je to nářez! Po prvním díle jsem si říkala, že být Miou, hned bych vyhodila Danielu, ale Mia je chytrá a jde na to jinak. 

Taky si myslím, že D&Č nemají pocit, že se tam ztrapnili, tak lze předpokládat, že došli daleko. No, jsou v královské alianci, u kulatého stolu se do nich asi moc lidí neodváží jít a Mia si je na konkláve pohlídá. A třeba si časem Mia někoho z nich (Danielu?) naverbuje..

No, Mia by se teď měla trochu stáhnout...  

Offline Sweet Potato
40095 příspěvků moje polička 08. října 2025 17:13

Jak sleduju na Discordu i jinde v diskuzích, Mie nefandí zdaleka tolik lidí, jako loni Nicole.

Offline Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 08. října 2025 17:20

Sweet Potato já jí taky nefandím. Je mi od první chvíle nesympatická a u Nicole jsem chápala, proč všichni na její hru skočili, proč jí věřili atd., ale u Mii to nechápu.

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 08. října 2025 17:53

Já tomu i rozumím, je taková špičatá a furt to brečení, objímání (a přitom drsný kalkul)... to moc sympatií nenese. Já jí fandím a jsem zvědavá, kam dojde.

Offline Sweet Potato
40095 příspěvků moje polička 08. října 2025 18:26

Fiction Já si pořád myslím, že brečení, na rozdíl od všeho ostatního (objímání, chválení "tobě to sluší") může být i spontánní. 

Offline Sweet Potato
40095 příspěvků moje polička 08. října 2025 18:27

Teď jsem si pustila rozhovor s Petrem, jeden z nejlepších, moc dobře se poslouchá.