Zrádci

09. zaří 2025 17:39
Offline Pinot Noir
29525 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 15:32

Kokoska no jo, já to nepochopila! Tak já to teda dokoukám, uvidím to teď jinýma očima, jak říkal ten zápasník, když ho vyhodili.

Offline Sweet Potato
39806 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 15:41

Pinot Noir Jo! Akorát to říkal Marek. 

Offline Pinot Noir
29525 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 15:44

Sweet Potato jo, pravda, zdálo se mi to na něj nějak dost sofistikované.

Offline SunEclipse
3419 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 17:05

Kokoska Pinot Noir co jsem slysela, tak neni ani Cestmirovo, je to Mikyrovo studio

Offline Fiction
1631 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 23:02

Kokoska Hwi 

Mně Vanilly lezla na nervy už tím jak mluvila - tón, intonace, prostě někdo vám je sympatickej a někdo míň. A v průběhu hry se to stupňovalo. Nepochopila jsem, jak útočila na Marcella, to už byla poslední kapka. A tím jejím slovním projevem u kulatého stolu jsem úplně fyzicky trpěla...

Před Zrádci už jsem měla pocit, že je trochu přečestmírováno, připadalo mi, že svou slávu trochu prožívá, ale po Zrádcích ho mám zas v oblibě. S Danielou jsou fakt vtipní, baví mě jejich "dynamika"! 

Jsem fanynka Mii, takže pro hru by sice  bylo dobrý, kdyby v kartách Anička vyhrála, ale já doufám, že prohraje

Offline Kokoska
34325 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 23:04

Fiction mam to podobne, jen jsem Cestmira vubec driv neznala.

Offline Pinot Noir
29525 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 23:05

Fiction já doufám, že Anička nevypadne, to už by tam zbyli jen samí ňoumové

Offline Fiction
1631 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 23:12

Kokoska Já ho zaregistrovala asi už v jeho začátcích, měl takový novátorský způsob vedení rozhovoru, líbil se mi, jaký měl bicepsy () a vůbec takový neotřelý vzhled. A taky jsem s ním četla rozhovor, kdy byl on zpovídaný a mluvil o tom, že má problém s přijetím vlastního těla, že držel hladovky, byl nejistý ve společnosti... tak mě to překvapilo, protože to bych do něj neřekla. A zároveň mi přišlo docela statečný, že s něčím takovým vyšel ven. Teď to v nějakém rozhovoru taky, myslím, řešili....

Offline Fiction
1631 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 23:13

Pinot Noir Jj, já to vím, ale je to silnější než já. 

Offline Kokoska
34325 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 23:17

Fiction nevypada na to, ale rikal, ze je vlastne introvert a ze si pomaha tim vtipkovanim. 

Offline Fiction
1631 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 23:24

Kokoska A právě s tou Danielou se neskutečně uvolnil...

Offline Kokoska
34325 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 23:32

Fiction mezi nima to fakt dobre funguje.

Offline Sweet Potato
39806 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 08:41

Kokoska Já ho znala jen jako jméno. 

Offline Sweet Potato
39806 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 11:00

Koukám na 8.díl, schody s pytlem, fakt nevidím jeden jediný důvod, proč by měla Vanilly Marcelovi nadávat. 

Offline Pinot Noir
29525 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 11:17

Sweet Potato jo, to jsem taky nepochopila, proč byla tak naštvaná. Teda asi jako chápu, měla pocit, že štít potřebuje víc než on, ale ten pocit tam má každý. A on byl prostě rychlejší.

I když, kdybych měla rozhodnout, tak Marcell mi vůbec v nebezpečí nepřipadal, žádné významné názory nemá, jenom divně kouká a že by se nějak přiblížil v teoriích pravdě, jsem si nevšimla. Což on samozřejmě neví. To už ta Vanilka měla postřehy lepší a pro zrádce nebezpečnější. To ji samozřejmě neopravňuje být takhle uražená. 

Offline Sweet Potato
39806 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 11:25

Pinot NoirJá jeho vysvětlení chápu. Zrádci nejspíš nezavraždí toho, koho oststní podezřívají a dost možná si ho vyřaděj sami. A jak zaznělo u stolu, jasně že štít chce každej. A zrádci můžou střílet kohokoli.

Offline Pinot Noir
29525 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 11:28

Sweet Potato jj, to je jasné. Jenom píšu, jak to vidím. Přiznám se, že mně je zas dost nesympatický ten Marcell. Já tyhle správňáky s kytarou moc nemusím.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 13:38

Pinot NoirMarcell je podle tebe správňák? Podle mě podivín

Vanilka mi vůbec nevadila, navíc občas měla zajímavé postřehy. Její styling byl teda děsný, to jo. Ale vůbec nechápu, proč vám tak vadí, že brečí. Však co je na tom? Jestli spí čtyři hodiny denně a ještě blbě, navíc musela cítit frustraci, že jí tak moc neberou, nemá tam žádnou spřízněnou duši. Co jsem si tak všimla, tak tam brečí skoro každá.

Offline Pinot Noir
29525 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 13:46

Evaeva podle mě taky podivín, který si myslí, že je správňák

Offline Sweet Potato
39806 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 16:31

Evaeva Brečení jako takové mi nevadí. Sama bych byla plačka nejvější.