Kokoska no jo, já to nepochopila! Tak já to teda dokoukám, uvidím to teď jinýma očima, jak říkal ten zápasník, když ho vyhodili. ![]()
Zrádci
Pinot Noir Jo! Akorát to říkal Marek.
Sweet Potato jo, pravda, zdálo se mi to na něj nějak dost sofistikované. ![]()
Kokoska Pinot Noir co jsem slysela, tak neni ani Cestmirovo, je to Mikyrovo studio![]()
Mně Vanilly lezla na nervy už tím jak mluvila - tón, intonace, prostě někdo vám je sympatickej a někdo míň. A v průběhu hry se to stupňovalo. Nepochopila jsem, jak útočila na Marcella, to už byla poslední kapka. A tím jejím slovním projevem u kulatého stolu jsem úplně fyzicky trpěla...
Před Zrádci už jsem měla pocit, že je trochu přečestmírováno, připadalo mi, že svou slávu trochu prožívá, ale po Zrádcích ho mám zas v oblibě. S Danielou jsou fakt vtipní, baví mě jejich "dynamika"!
Jsem fanynka Mii, takže pro hru by sice bylo dobrý, kdyby v kartách Anička vyhrála, ale já doufám, že prohraje
.
Fiction mam to podobne, jen jsem Cestmira vubec driv neznala.
Fiction já doufám, že Anička nevypadne, to už by tam zbyli jen samí ňoumové ![]()
Kokoska Já ho zaregistrovala asi už v jeho začátcích, měl takový novátorský způsob vedení rozhovoru, líbil se mi, jaký měl bicepsy (
) a vůbec takový neotřelý vzhled. A taky jsem s ním četla rozhovor, kdy byl on zpovídaný a mluvil o tom, že má problém s přijetím vlastního těla, že držel hladovky, byl nejistý ve společnosti... tak mě to překvapilo, protože to bych do něj neřekla. A zároveň mi přišlo docela statečný, že s něčím takovým vyšel ven. Teď to v nějakém rozhovoru taky, myslím, řešili....
Pinot Noir Jj, já to vím, ale je to silnější než já.
Fiction nevypada na to, ale rikal, ze je vlastne introvert a ze si pomaha tim vtipkovanim.
Kokoska A právě s tou Danielou se neskutečně uvolnil...
Fiction mezi nima to fakt dobre funguje.
Kokoska
Já ho znala jen jako jméno.
Koukám na 8.díl, schody s pytlem, fakt nevidím jeden jediný důvod, proč by měla Vanilly Marcelovi nadávat.
Sweet Potato jo, to jsem taky nepochopila, proč byla tak naštvaná. Teda asi jako chápu, měla pocit, že štít potřebuje víc než on, ale ten pocit tam má každý. A on byl prostě rychlejší.
I když, kdybych měla rozhodnout, tak Marcell mi vůbec v nebezpečí nepřipadal, žádné významné názory nemá, jenom divně kouká a že by se nějak přiblížil v teoriích pravdě, jsem si nevšimla. Což on samozřejmě neví. To už ta Vanilka měla postřehy lepší a pro zrádce nebezpečnější. To ji samozřejmě neopravňuje být takhle uražená.
Pinot NoirJá jeho vysvětlení chápu. Zrádci nejspíš nezavraždí toho, koho oststní podezřívají a dost možná si ho vyřaděj sami. A jak zaznělo u stolu, jasně že štít chce každej. A zrádci můžou střílet kohokoli.
Sweet Potato jj, to je jasné. Jenom píšu, jak to vidím. Přiznám se, že mně je zas dost nesympatický ten Marcell. Já tyhle správňáky s kytarou moc nemusím. ![]()
Pinot NoirMarcell je podle tebe správňák? Podle mě podivín ![]()
Vanilka mi vůbec nevadila, navíc občas měla zajímavé postřehy. Její styling byl teda děsný, to jo. Ale vůbec nechápu, proč vám tak vadí, že brečí. Však co je na tom? Jestli spí čtyři hodiny denně a ještě blbě, navíc musela cítit frustraci, že jí tak moc neberou, nemá tam žádnou spřízněnou duši. Co jsem si tak všimla, tak tam brečí skoro každá.
Evaeva podle mě taky podivín, který si myslí, že je správňák ![]()
Evaeva Brečení jako takové mi nevadí. Sama bych byla plačka nejvější.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje