Kokoska A to bude asi letos o level výš. Ale jinak už loni mi přišlo, že je zbytečně málo hráčských rozhovorů atd na úkol vizuálu a Kotka.
Zrádci
Kokoska A to bude asi letos o level výš. Ale jinak už loni mi přišlo, že je zbytečně málo hráčských rozhovorů atd na úkol vizuálu a Kotka.
Kokoska Určitě to Marcus chce mnohem bombastičtější, až filmové. A asi to chce i hodně diváků, to jsou ty bubliny....
A ještě ten Vojta, fakt ho mám ráda, dokonce se mi tihle... dejme tomu nešlachovití ... chlápci líbí, ale občas něco z té upoutávky už mi přišlo až malinko směšný. Vybavuji si nějaký zlatý obleček. prostě se trochu bojím ![]()
Fiction Mně se nikdy nelíbil, vlastně nevím proč, ale loni teda, zvlášť s tím šedým přelivem, to by asi šlo.
Letos prý mají i nějakou super maskérku, no uvidíme.
Fiction Sweet Potato teda zacinam se bat, jestli to neprehnali.
A na IG pod ohlášením účasti Zdíši už je pěkně nablito.
Sweet Potato Já to čekala horší. Bude hůř (nejspíš), nechápu, jak to zvládá. A že se nebojí... O to víc jí budu fandit.
Zrádce nesleduju, vlastně ani moc nevím o co jde, ale zklamala mě Pokorná. Přiznavám, že mi nejde dohromady účast v reality show a seriozní žurnalistika, kterou dělá.
brrrmě to taky překvapilo, ale takový Dolník má taky veskrze seriózní business a nad ním se nikdo nepozastavuje. Jenže za tou účasti může být vcelku racionální úvaha.
Čím víc o Pokorné přemýšlím, tím víc si myslím, že pro ni všeobecná znalost o ní výhodná. Jednak je pořád v nějaké celkem malé bublině, druhak ta žurnalistika, co dělá, už hodně lidem pěkně leze na nervy. nerada bych se tady dožila Kuciaka. Čím známější bude, tím bezpečnější pro ni.
brrr tak on to není žádný love island ![]()
Evaeva To vím, ale stejně mi to nepřipadá pro jeji pověst ideální
brrr nemám pocit, že by zatím komukoliv účast ve Zrádcích poškodila pověst. Ztrapnil se myslím jen Tuna, ale ten to zvládá i mnohde jinde, takže je to celkem fuk.
Markus na DVTV.

Pinot Noir tak to víš, že jí to politici, po kterých šlape, budou předhazovat. Ale to snad ustojí, zatím ustála i horší hejty.
https://youtu.be/cPSX6LRPx6o?si=cl7j8EyG2xK50mj-
To nemá chybu. Špaček a Strakatější než Strakatý. ![]()
continuity docitam a souhlasim. Taky se bojim, aby jednou "nevypadla z okna". Nevim, jak by ji nejaka bezpecna reality show mohla uskodit. Spis naopak, presne jak pises. Nejde o nejaky Love island nebo jak se ta blbost jmenuje
. No a treba Mia ma jeste serioznejsi praci a taky ji to neuskodilo bych rekla.
Koukali jste někdo včera?
Sweet Potato já, hustý to teda bylo. 8-O
Sweet Potato my byli vecer pryc a po navratu jsem byla tak ospala, ze jsem omdlela so postele. Mozna dneska, nad ranem letime pryc, musime v pul ctvrty z baraku, tak misto spani ![]()
Já jsem si myslela, že jsem to presvihla. A to jsem to fakt chtěla vidět. Místo toho jsem uklízela a pak zapadla do postele knížkou. Jsem na to pravidelné sledování TV úplně marná. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY