Torrah Nevím, uvidíme, působí na mě zvláštně, např. ta jeho velká aktivita směrem k vyřazení Moniky... hodně se v tom angažoval ... a jeho odhad byl špatný ... no ale on nejspíš moc dobře ví, proč zrovna takhle hraje, něco tím sleduje. Teda doufám
Zrádci
Zkouknuto, vdechnuto. Včetně Záhrobí a Co se nevešlo. Úvod v kontejnerech - dojmy smíšené, start hry to určitě urychlilo. Kotek cválající krajinou jak z Bouřlivých výšin. Rytířoviny pro mne celkem zbytečné.
Zrádcům dlouhou životnost netipuju, s vyjímkou Annelie.
Kdyby Moniku nevyhlasovali, asi bych musela přestat koukat, jinak bych prokopla televizi.
Felix trénovala dceru, je prý velmi autentická.
Fictionjá jsem to zatím neviděla, ale pro silné solitérní hráče je lepší strategie nevyhazovat zrádce, pokud jsou si víceméně jisti, kdo to je. Protože přibyde někdo jinej a to je vždy složitější.
continuity já nenarážela na to, ze nepoznal zrádce. Ale na to, ze vystupoval hodne aktivně, organizoval hru, živil konflikt s Monikou,.. zajímal by mě pochod v jeho hlavě, ve zpovednici mi to moc nerozkryl. Zajímá mě, co chce svou hrou ve spoluhráčích vyvolat ... treba pocit, ze není vůbec nebezpečný....
Sweet Potato a opravdu se Felix živí jako švadlena?
Fiction Ano. Trénováním lakrosu se uživit nedá.
Sweet Potato Viděla bych ji spíš někde u FBI
než u stroje. Zatím má nejlepší úsudek a největší odvahu. A tedy ty tvoje dcery znaj skoro kazdýho
.
Filmovost mi zetim nevadi, ale zacina mi byt protivny hradni pan. Ale mozna je to zamer, ze se preklapi spis do toho zm*da.
Snad nám ji brzo nezlikvudujou.
Nám je trochu líto, že jí nedali do popisku i ten lakros, dělala by mu krásnou reklamu. Ale švadlena je opravdu její hlavní práce.
Kokoska Poslouchala jsem večer Liščí komnatu po 2. díle, začátek byl hodně samožerný. Vykládá tam své pojetí jednotlivých svých postav, ti s tetováním nebo jizvami jsou různí mrtví z "historie", má je i pojmenované... Ten z mise s vojáky se jmenuje, tramtadadá, pan Rytíř! Pak jsem usnula.
Mags Zdíša (hrozny jmeno) se mi zda, ze se zatim drzi stranou.
Sweet Potato Monika asi sla na nervy vic lidem. Afektovana, protivna, ta jeji delsi nesouvisla rec u stolu tomu taky nepomohla. Kdyz nekdo prohlasi, ze je "co na srdci, to na jazyku", okamzite mam pocit, ze neco skryva nebo sleduje uplne opacny cil, nez prohlasuje.
Felix mi prijde dobra, zatim projevila nejvetsi intuici.
Sweet Potato ja jsem zatim krome tech dvou dilu stihla jen video s Markusem, jak pripravovali zacatek a jak probihalo nataceni prvniho dilu. Tyhle za-veci me hodne bavi. Z Komnaty jsem videla jen pulku te prvni, jsou strasne rozvlacni. Ted jsem na venkove, tak to mozna trochu dozenu, doma nebyl cas.
Sweet Potato Dik za ten IG odkaz, kouknu. A to, že trénuje lakros, někde uvedeno je, to pro mě nebylo překvapení, ale je fakt, že přímo v tom vysílání je jen ta švadlena.
Liščí komnata mi připadala hrozně rozvláčná, a to i když jsem si ji pustila zrychleně. Navíc to všechno hrozně žere čas. Takže budu koukat jen na Čestmíra s Danielou.
Z těch hráčů mě, mimo už dříve uvedené
, rozčiluje ještě Majda, jak pomalu mluví. A omlouvám se Špačkovi za to, jak jsem k němu zpočátku přistupovala
.
Filmovost mi zetim nevadi, ale zacina mi byt protivny hradni pan. Ale mozna je to zamer, ze se preklapi spis do toho zm*da.
On to ten Vojta hraje jak na divadle ![]()
Fiction Majdu si zatím vůbec nevybavuju. Takže mi asi nijak extra neva.
Jsem zvědavá, kdy a jestli se nějak víc projeví David a ta Slovenka.
Jo a ti dva až tři vousatí chlapi se mi pletou. (Až na Adama)
Dnes jsem se někde dočetla, že Dáša vyhrála několik vědomostních soutěží včetně Milionáře.
Sweet Potato aneb můžeš mít rozhled a přitom být blbý, jak daleko vidíš ![]()
Dáša co tak čtu internety je nesympatická velkému počtu lidí. Monika to samé.
Ta Slovenka má mít docela vysoké IQ, uvidíme. A třeba ta Dáša naschvál volí polohu nesympatické, užvaněné ženské, co ji budou podceňovat.... jenže zas riskuje, ze ji vyhodí, jen aby od ní měli klid..
Fiction Mně kapku lezla na nervy už z medailonků. Ale souhlasím s tebou, že tam schválně přehání.
Fiction Sweet Potato no nevim, ve zpovednici Dasa sama rikala, ze driv mluvi nez mysli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY