...aneb, podle mě - není hloupých otázek, může být pouze hloupých odpovědí...
(týká se vlastně čehokoliv)
![]()
...aneb, podle mě - není hloupých otázek, může být pouze hloupých odpovědí...
(týká se vlastně čehokoliv)
![]()
blackviolet To jsou mi zprávy![]()
![]()
blackviolet to ale vůbec není špatný nápad ;-) Tak já si to na květen naplánuji i bez miniburzičky ![]()
A ideálně víkend, abych stihla i nějakou výstavu a pomalou kávu s dortíčkem.
Mitzi že? ![]()
A určitě jde taky, když se domluví víc lidí na výlet.
blackviolet to zní jako plán ![]()
...tak to by bylo krásné.!
A určitě jde taky, když se domluví víc lidí na výlet.
Ja, ja, ja!!! Dáte mi vediet, však?
alibi Já bych taky ráda, ale květen už se mi začíná plnit. Takže aby to bylo reálné, musely bychom zde začít domlouvat datum![]()
Mitzi blackviolet To už by bylo na objednávku prezentace Guerlainových vůní pro skupinu, že?![]()
Korsičanka No vlastně ano
. Jen je třeba vzít v potaz, že tam toho místa není tolik. Když dělají nějakou takovou akci (kterou nazývají Masterclass
), je to pro max 6 osob.
blackviolet Tak zatím nás je 5 ![]()
Juuuuu......a na tych mastercass vytahuju aj tie historicke vone, ci to len v Parizi?
(len zo zvedavosti, chcem ist tak, ci tak....)
slniecko To se jenom jmenuje Masterclass
. Na podzim prezentovali Vetiver Fauve a teď mělo být představení svíček a interiérových vůní, které bylo posunuto kvůli onemocnění.
Když jsem tam byla na podzim, tak jsem jako jediná věděla, kdy byl založen Guerlain a byla jsem hned za znalkyni
. Je to takové komorní, s Paříží se to asi nedá srovnávat.
blackviolet i tak to zní fantasticky! Já jsem organizátorka na baterky a moje němčina je ještě horší než moje angičtina (a i ta je strašná), takže se lehce obávám, že by náš Masterclass musel být trochu ve znakové řeči ![]()
Mitzi Na to by tam přeci byla odbornice blackviolet, že, Leni? Alespoň bychom se poznaly osobně![]()
A odjezd z Brna do Vídně busem přes Bratislavu byl kdysi docela fajn a zajistí-li se jízdenky dopředu...Nebo vlakem taky možno, ne?
Mitzi Tak to by nebyla masterclass, to by bylo to individuální (nebo spíš skupinové) poradenství, možnost vyzkoušet a nechat si poradit (což v našem případě asi nebude nutné
).
Korsičanka Vlakem je to myslím rychlejší. Domluvte se na termínu a já to objednám. Při příští příležitosti zjistím, jestli je možné objednat termín na sobotu pro skupinu.
Korsičanka no najbližšie 3 mesiace mám vyslovene pevné, čo nemôžem približne od 20.-31.marca, potom 10.4., 16.4-19.4., 16.5 a 30.5. a ostatné si myslím, že je všetko flexibilné.
slniecko Já zatím nemůžu: 2.-6.4., 15.-16.5. a 19.5. Jinak dobrý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.