Miru aký by to malo zmysel? Ze aby som si od nich nekupila puzdro na rúž
?
Guerlain
Miru aký by to malo zmysel? Ze aby som si od nich nekupila puzdro na rúž
?
Tady bude problém si vybrat, co!? chtěla bych všechny 3.
Miru hehe, ked som včera volala do Dlouhé (a objednala si ju odtial) tak som ich otazkami na doplnkovy dortiment uplne zmiatla
Je možné, že to ještě nemohli nabízet, vůbec jsem si ničeho ve středu nevšimla.
Pouzdro bych chtěla rozhodně, všechna se mi líbí.
Nabídli mi jen mýdlo, ale tuhá mýdla mám bohužel doma do zásoby ještě na dlouho, tak to jsem oželela.
...nee, myslela jsem to tak, že třeba už to měli(třeba jenom pár), ale pro nějaké své oblíbence.
To jsou moje fabulace
Miru a já jsem teď objevila, že je flakonek plnitelný! Tak to mám druhý "Vánoce". Jak jsem nedávno fňukala, že nemám plnitelnou včelku, protože mi nešla rozšroubovat (nakonec povolila), tak ten malý plnitelný domeček je pro mě taková radost, že si snad koupím ještě jeden ![]()
Na stránkach Parfumerie Douglas už L'Heure Bleue 2026 také mají a do neděle slevu 20%.
...jj, to jsem taky viděla![]()
...no, tak aspoň máš radosti![]()
... mimochodem
krásná kombinace je
Shalimar L'Essence + Metal Lavender
Dotaz, prosím, kdo víte -
V databázi máme u vůně Epicees Exquises jistý obrázek,
ale na eshopech už je tato vůně většinou ve flakonu, který má na té vrchni "polokupoli" zlatou včelí plástev,
resp. co je lepší varianta?
EDIT:
tak jsem si dohledala, že flakon se "zlatem" je z roku 2024/novější, a pro většinu i horší verze vůně...
Přesto -
jak to, prosím, vnímáte Vy?..
...vnímám to, jejich vznik/novinek, hlavně jako cestu, nasměrování dnešní generace ke značce Guerlain vůbec. Protože z velikého množství zájemců o snadno nositelnou/é novinku/y se mohou časem vyklubat, přetransformovat se fajnšmekři a ti si pak ty osvědčené klasiky začnou kupovat také...
A ještě -
i ta kontroverze, kterou vůně vyvolává, je v podstatě dobře, nepřímo to tak natahuje nové, další zvědavé zájemce, kupce...
...a ještě -
pořád sleduji, resp.
myslím, že novinka L´Heure Bleue 2026
je jedna z mála vůní za poslední roky, u které tak intenzivně naskakují další nové recenze..!.
Prosím Vás, kdo znáte, máte vůni
L´INITIAL Guerlain 2020 -
jaká je, jak ji vnímáte.?.
(je kvalitativně dobrá, jako původní vůně((mn.č.)) značky?)
L'Heure Bleue 2026
Snažím se odmyslit si ten název a přistupovat k vůni jako k novince od Guerlainu, protože i mně vadí.
Beru to jako moderní interpretaci modré hodiny podle Delphine Jelk.
Čerstvý vzduch, skály a zelené neroli. Do zeleně brzy prolíná mandlová sladkost a jemně napudrovaný guerlainovský kosatec, pomerančový květ a mýdlové tóny čistoty. Mandlová makronka se ale vrací a obalí se v závějích vanilky. Ta dostane dřevitý, zřejmě ambroxanový, přídech, ale nečiší z ní syntetika. Jen jakoby ambrové dřevo dodalo větší hloubku a zmírnilo vanilkovou sladkost. A vanilka potom drží neskutečně dlouho.
Jednoznačně vůně rozpoznatelná jako Guerlain, Guerlain v roce 2026.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY