Mulen Děkuju, taky už se mi povedlo ji najít, ale koukám, že má vzadu v pase gumu, což nemám ráda, tak si ji nechám ujít... ale barva je teda nádherná :)
COSí jarmark
Mulen noo ja by som ju mozno brala (aj ked velmi podobnu khaki mam :)). Len sa obavam, ze mi bude kratka a uzka, potrebovala by som ju aspon do pol lytok. Prosim ta zmerias mi dlzku a pas? Ja mam z cosu sukne a nohavice 34 ale ked je tebe uzka, to bude asi aj mne.
Mrakoplas určitě můžu přeměřit, odpoledne :) No já jsem právě mívala sukně a kalhoty 34 ![]()
Mulen mne su tiez jedny cos nohavice 34 uz male, preto vaham :) A staci aj cez vikend, tiez sa k svojim tak skoro nedostanem, aby som to porovnala.
Mulen Hlásím se jako náhradník! Jednu 34 mám teda, tiptop:-D
Karja píšu si tě, za chvili to změřím a budu doufat, že se u některé z vás ujme![]()
Mrakoplas
To jsme na tom podobne.
Mulen Tak nic, jako musela bych to mít narvany fakt pod prsama:D.
A promiň za zdržení, úplně se mi to přes víkend vykoupil z hlavy.
Karja tam já mám pas taky
. Nic se neděje.
Přišly mi šaty Massimo Dutti a jsou krásné, ale objednala jsem si L a jsou mi velké...kdyby je někdo chtěl, než je v pondělí pošlu zpátky, tak dejte vědět.

LadyMary , mají zvýšený pas? Koupím t![]()
zdensy Vyvyseny pas nemají;-)
Šaty jsou ještě do zítřka volné, tak dejte vedět, pokud by byl zájem ;-)
LadyMary jakou máš běžnou velikost, prosím? Mám 38/40 a spekuluju, jestli by mi byly, líbí se mi moc
bram Já mám běžně taky tak 38/40, taže si myslím, že by ti byly velké. Já to brala podle jednoho trička z Massimo Dutti, které mám L, ale ty šaty jsou klasické L. Řekla bych tak 40/42. Oblečené vypadají hezky i když jsou větší, ale není to úplně ono.
LadyMary tak to bych v tom byla asi ztracená, mám drobnější vršek a u toho košilového střihu by to asi fakt nebylo ono. Každopádně děkuju za info.
Šaty COS vel.34 černá "šusťákovina" prsa 41 (měřeno v dolním okraji průramcích) pas 35 celková délka 112...cena 500,- vč.Zásilkovny

Maureen já bych měla zájem!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje