COSí jarmark
Já bych chtěla asi tu kolektivní sitovku od Elyjediovy, nemate to někdo a nenosite to? Jako za plnou cenu se mi to nechce kupovat, abych s tím jednou za 14 dní šla pro buřty.
Ještě HM mělo takovou koženou sitovku, ale už dost tradičního vzhledu, to bych asi nenosila moc.
vyřízeno
Karja Čoveče, nepotěším tě, mám a nedám. Jsem si vyčítala, jak jste mě tu (opět) nakukaly nákup čehosi nesmyslného, ale nakonec ji nosím docela často, vlastně skoro vždycky, když potřebuju v kabelce něco přepravit (a nemám ji jen k dělání dojmu).
Promiň no...
Pavlena Hahaha, no jako zkusila jsem to, protože neviděla jsem to v žádném outfitovém vlákně na to, jak se to tady kupovalo:-D. No uvidíme, jak se mi ten nápad usadí...jako neváhala bych, ale zase si říkám, jestli to nebude málo, že stejně k tomu potáhnu nějakou další tašku a tak.
Karja ona jako vrcholně estetická není (na focení do vlákna), zvlášť pokud ji člověk naplní takovým tím běžným pel-melem. Ale unese fakt docela dost, Ela psala 4kg, já do ní občas nacpu asi i víc a drží.
Já bych chtěla asi tu kolektivní sitovku od Elyjediovy, nemate to někdo a nenosite to? Jako za plnou cenu se mi to nechce kupovat, abych s tím jednou za 14 dní šla pro buřty.
Ještě HM mělo takovou koženou sitovku, ale už dost tradičního vzhledu, to bych asi nenosila moc.
Já ji mám v černé a skoro jsem ji nenosila. A vůbec jsem netušila, že je to nějaký zdejší hit
, kupovala jsem ji coby překvapení pro synovu přítelkyni a než jsem ji stihla jako dárek předat, syn avizoval, že si přeje něco úplně jiného, tak mi doma zůstala.
Jestli chceš, napiš mi do SZ.
Fleur jež, ted jsem si uplně domyslela, než jsem ji stihla předat, tak se rozešli:-D. Tak to dobře dopadlo!:-D
Pošlu dál kabát Muji ve vel. S. Koupila jsem ho tady a nenosim. Tmavomodrý. Vodoodpudivy. Za 1000 Kč vc Zasilkovny.

Ahoj, budu delat velkou čistku, prozatím nabízím
žluté COS šaty XS, nenošené, bez cedulky za 500 +nejaká ta Zásilkovna nebo pošta

a béžová balonová sukně XS, taky za 500, jak nová. Pas je myslím 35 cm z jedné strany.

Luna ty žlutý šaty jsou natahovací? Přeci je XS..
Možná bych je brala
Luna sukni bych brala já. Ale potřebovala bych vědět, kam ji máš a jak jsi vysoká?
Mulen Ano, jsou natahovací a chce to někoho o trošku vyššího než já, aby ten projmutý pas měl fakt v pase. Já mám 165 cm.
Rozara Sukni mám tak do půlky lýtek. Tu prodávám jen proto, že mám podobnou MaxMaru a dvě neužiju.![]()
PavlenaKdyžtak budu přídávat další věci. Prostě jsem se rozhodla, že co není 100%, jde pryč.![]()
Luna tak já ještě počkám, co přidáš a taky na Mulen... Sukně je taková širší, objemná, představuji si to správně? Nemáš prosím produktovku..?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje