CatherinneŠkoda, že nejsou 36, vzala bych oboje :-(.
COSí jarmark
Aranel píšu SZ
Karja Díky, zkusíš tu barvu prosím vyfotit?
999 Jsou to tyhle, proste takova svetle bezova, tepla barva. Ja myslim, ze tobe budou sluset. 
Karja Ty jo, to si nejsem úplně jistá, jestli je teplý podtón úplně pro mě :-(. Pokud si je tady nikdo nevezme, nějak se domluvíme, že bych si je aspoň zkusila, až někdy pojedeš do Prahy.
999 Jojo, já si právě myslím, že by ti ten teplý slušel víc než studena verze těch šatů, ta je trochu do šeda. Ale uvidíš, jako mně to nejde vůbec, myslela jsem, že k opálení ke konci léta, ale bohužel ani to ne;-)
Karja Tak domluveno, pokud si je někdo koupí, tak ok, jinak si je zkusím :-).
Karja docela mám, ale chci si je samozřejmě zkusit a do Prahy se dostanu kdy, no?!
Hwi Jak jsem psala, já bych si je zkoušela, jen kdyby nikdo neměl zájem :-). Jsou tvoje :-).
Hwi Hele 300 Kč, plus nějakej kod na pplko. Ony jsou v super stavu, ale i já jsem je dostala dost levně, tak proto takhle posílám dál, ne protože jsou špatné. Podle mě jsou jak nenošené, jen uleželé ve skříni;-)
Aranel Bohužel Hwi te přeskočila, ale já si myslim, že bys dopadla stejně jako já, že jsi takový podobný typ jako já a tyhlety vyblitý barvy nejsou pro nás, bohužel
Ježiš to mě baví, putovní šaty! Já je koupila od Jiné reality. Nenošené.![]()
Mimochodem, znáte film Poslední propadne peklu? Muhehe
Sweet PotatoFilm neznám, ale víš jak si mi s těma šatama dala ten overal, jak se "srazil" najednou přes boky a zadek? Tak mně se to normálně letos taky stalo, vloni dobrý dobrý a letos sraženej. Tak mám trochu strach, že jestli to není také nějaké putovní kouzlo, co pošleme dál.
Karja Honem ten overal rituálně spal!
Karja Hwi Neee, ty světlý nechci, to absolutně není moje barva. Mluvila jsem o těch zelenejch od Catherinne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje