Viz příspěvek výše ![]()
Hrůza a děs :-)
Diky, ja vedela, ze tu neco takoveho bylo....
Tak je to tvrdý kaskadér, tudíž tvrdé!
jako první mě (po přechodu úleku) napadlo michael jackson žije!
jejda, teď jsem si všimla, kolik má ta slečna followerů!
asi jsem stará, protože nechápu, jak může někdo tak afektovaně nepříjemný s brežněvem vůbec někoho zaujmout ![]()
Slečna přispívala do galerie na mp. Nemám odvahu zapnout zvuk. ![]()
a ja som asi stará, pretože nechápem, ako môže niekto natočiť 8,5 minútové video na tému vyťahovania topánok z krabice ![]()
Ja teda zvladla 2 minuty, fakt ji to trvalo 8 minut? Tak to muselo byt i s tim, ze rozebrala krabici na plocho a odnesla do trideneho odpadu, ne? :D
Tříděný odpad ne!
Ta škatule jistě půjde do vitríny! ![]()
Kristova noho, ta je fakt blba jak stoudev. Zvladla jsem asi minutu plus parkrat poskocit dopredu, ale dite jecelo "ich finde es nicht lustig" a tak nezbylo, nez to vypnout :-)
Dvě minuty? To jste je vlastně ani neviděla :-D Já zvládla tři + jedno přeskočení....jako pobavila jsem se slušně...ale je to taková zábava typu "nevěřím vlastním očím". ![]()
Někdy těm lidem závidím.
Kristova noho, ta je fakt blba jak stoudev. Zvladla jsem asi minutu plus parkrat poskocit dopredu, ale dite jecelo "ich finde es nicht lustig" a tak nezbylo, nez to vypnout :-)
LOL, to je bozi reakce. :D
Dyt si je ani neobula! (jo, pustila jsem si to jeste jednou, ale preskakovala jsem). Akorat jsem zaregistrovala, ze povidala, ze ji sedi dobre, ale muze se stat, ze nekomu ty boty sedet nebudou... OK. :D
Přeskakujete nepozorně :-D ke konci má záběry, jak vypadají na noze...
Aha, tak beru zpet tedy... ale po treti uz na to koukat nebudu, to uz bych nedala :D
Do prčic, musím natočiť video, ako si rozbalujem topánky od Batu. A bude trvač aspon 10 minút. Heč.
No a teraz premýšľam, potrebujem aj vitrínu? ![]()
v podstate ani nie, stačí, keď každej návšteve pustíte to video ![]()
Tříděný odpad ne!
Ta škatule jistě půjde do vitríny! ![]()
Ta stará škatule? ![]()
Ale dítko Jordaan mělo svatou pravdu. Ich finde es auch nicht lustig. Nicméně mě napadá jedna otázka: Koho to vůbec zajímá?! ![]()
Navíc ta důra v těch botkách neumí ani chodit!
"Herečka a moderátorka populárního pořadu Stardance aneb Když hvězdy tančí Tereza Kostková červený kabátek neoblékla k černé, nýbrž k šedé barvě. Zajímavě volila i doplňky, přičemž velmi elegantní jsou nízké kozačky v tělové barvě.
Slovenská herečka Zdena Studenková vsadila na jistotu. Džínové šaty zkombinovala s jemně béžovou barvou v podobě bundy a vysokých kozaček. Elegantní outfit rodačce z Bratislavy velmi slušel.
Moderátorka Eva Perkausová si díky své dokonalé postavě mohla dovolit krátké bílé šaty s rolákem a k nim velmi módní a sexy kozačky nad kolena na podpatku, které jen tak nějaké ženě nesluší. Blonďatá moderátorka se ale trefila do černého."
https://www.novinky.cz/zena/styl/418038-podzimni-outfity-ceskych-celebrit.html

BWAHAHAHA! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje