Víťa našel na půdě kabát po mladší sestře

Doted jsem ten jeho knir brala, ale tady vypada fakt jako bratranec Milous :-) Ale zas nebudme povrchni. Jiste ma dobre srdce :-D
Ty rukavice!!! ![]()
A co se ti na těch gumových rukavicích nelíbí? Chlapec se zřejmě chystá na předvánoční cídění bytu.![]()
Ježíš! Jestli se nadechne, chudáci knoflíci! A hýbat se v tom musí jak golem nebo robot. Nutně potřebuju toho smajlíka, co se válí smíchy po zemi.
A takovéhle rukavice nosí v pokleslých filmech padouši s umělou rukou.
Nelíbí... řekla jsem nelíbí? Je to rozhodně zajímavý voživení
Trošku takovej kačer Donald.

Polohovatelný igráček! ![]()
Nepřišlo.
Asi to není ještě dotažené...
ten ivicic je priserny sasek
Mně by fakt zajímalo, jestli to opravdu myslí vážně. Já pořád váhám mezi tím, jestli si ze všech dělá srandu, a mezi tím, jestli je slepej či co.
Jo jo jó, Igráček! Díky, to je přesně ono, nebo Playmobil, to hranato-placaté tělíčko, pořád jsem na to nemohla přijít. Zkoušela jsem Kena, ten je ale protaženější a robůtci zas bývají roztomilejší.
"Víťa našel na půdě kabát po mladší sestře "
Jó, kdyby byl problém jenom v kabátu. Ale tu půdu bych před ním preventivně zamkla a klíč vyhodila, kdyby se tam náhodou schovávaly ještě nějaké takové "poklady"
.
On ten Víťa vypadá celej tak nějak úchylně ![]()
... a v těch rukavicích bych se ho dokonce i bála, brrrrr!
Polohovatelný igráček! ![]()
Já si zase při pohledu na ty gumový rukavice vzpomněla na Willyho Wonku v podání Johnnyho Deppa. Stačilo by jen nandat si cylindr
. Ale tvůj igráček je přesnější
.
Jinak to zmiňování s pomocí zavináče je zatím ve fázi testování za provozu a ještě nefunguje, takže nemá význam ho používat.
Mně by fakt zajímalo, jestli to opravdu myslí vážně. Já pořád váhám mezi tím, jestli si ze všech dělá srandu, a mezi tím, jestli je slepej či co.
sem tam mrknu do toho jeho denicku a z toho mi jasne plyne, ze to mysli naprosto vazne.
Prosím vás, kdo to je, ten Víťa?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.