Cože?
Hrůza a děs :-)
Pravda bez ofiny je to mnohem lepší.
A aby nedošlo k omylu k tomu svobodná...to chápu. Nemyslela jsem to k vizáži, ale spíš celkově k těm titulům a životu jaký vede všeobecně.
Paneboze ![]()
Asi to dopadlo přesně jak jsem nechtěla
. Myslela jsem to tak, že chápu, když někdo buduje kariéru a je v něčem víc než dobrý, tak není tolik času na soukromý život. Mám takových spolužaček víc než dost.
No budiz, to vase "chapu" bylo mysleno jako "tomu rozumim", ale tedy rozhodne nesouhlasim, ze vice casu znamena vetsi kvalitu soukromeho zivota, nebo tu rovnici, ze je svobodna, protoze nema cas na soukromy zivot. No a hlavne jeji rodinny stav je pro tu diskuzi uplne irelevantni.
To, že je svobodná, neznamená, že nemá partnera/partnerku.
Jo presne, to jsem mela zminit jako prvni. Proste to slovo svobodna v podstate neznamena vubec nic a nejake psychologicke rozbory jsou mimo.
I kdyby partnera neměla, tak je to přece normální a úplně jedno. Normální není, aby všichni byli ženatí a vdaní, i když si to u nás bůhvíproč skoro všichni myslí.
Mne tada tá pani hlavne vizážou pripomenula už nebohu "Martinku z Turca".
Aj ked teda by som ich asi nemala zrovnávať, lebo inak tam iná podoba ako fyzická nie je žiadna. Skôr úplný opak.
Ale na prvú dobrú...........

Normálně si lidi nafotím, ale........ 
Nevím do kterého vlákna vložit můj dotaz, ale tady snad nezapadne. poprvé jsem se setkala s termínem gypsetters. může mi někdo prosím vysvětlit, co to je a kde se to vzalo? a proč jsem o tom ještě u nás nečetla? děkuju předem za reakce.
Opravdu jen na vlastní nebezpečí - zvláštěohrožující pro ty, kterým se stává, že jim nějaká melodie uvízne v hlavně a nemohou se jí zbavit..
![]()
Je to škoda. Má pěkný hlas a blbě taky nevypadá.
Tak... třeba Miloš je pro leckoho taky fešák, co umí mluvit ![]()
mně tedy její hlas připadá trochu jak kozí mečení, nemůžu si pomoct
i kdyby zpívala o štěňátkách a ne o spd.
Oliva? U té už nepřekvapí vůbec nic, po té její "kauze" s Krytinářem![]()
Was?
To si prosím radši vygúgli sama.
Tak jo. Zejtra, ale podle tvý rce už se drobet bojim dopředu.
Ja som vygooglila a ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje