Do prčic a ja mám presne také pyžamo. Vlastne má čierny golier celý.
Hrůza a děs :-)
tak šup, šup. Nazuť k tomu opätky, do ruky kabelka, a ide sa do roboty
Nič neobujem ![]()
Tak chlupaté bačkory, aspoň budeš originální. A psaníčko k tomu. ![]()
Slavnostní! Možná tak na Oktoberfest. Si z nás ten Esprit dělá srandu, ne?![]()

v bavorsku a v rakousku lidi nosi krojem inspirovany obleceni docela bezne :) je tam spousta specializovanejch obchodu, vcetne tech luxusnich s cenama jako v parizsky :D
A tohle si taky někdo koupí????? https://www.bonprix.cz/produkt/kabelka-dirndl-svtle-modra-925356/
Furt lepsi nez Vuitton v monogramu, ne?
Was bitte?
Ja myslim ze jo, nebo ne??
Mňo já na ten odkaz nekoukla, ale co je špatnýho na monogramu? Nic ne? (Chytla sem se do pasti?)
Ale ne no, já kdykoli s tim začnu, tak mi aspoň tři místní sdělí, že radši nosit všechno po kapsách než monogram ;-)
Dirndly se v Bavorsku nosí běžně. Mladé holky je tolik nenosí do školy či práce, ale na městské slavnosti, na svatbu. Je to slavnostnější oděv. Satrší ženy je nosí i jako každodenní oděv. Moje německá známá (učitelka na penzi) nic jiného nenosí.
Aha, takže pastička :)
Myslela jsem, že v Rakousku nosí kroj ku slavnostním příležitostem ( v neděli do kostela, svátky, atd.), ale minulý týden jsme se od tama vrátili a kroje nosili pořád i ve všední dny, mladí, staří.
Německo, Rakousko beru. Spíš jsem si představila, jak v tom tady jde někdo do divadla, na svatbu apod, když to nabízej českým zákazníkům.
Tady by všichni divně koukali, ale zase by ubylo starostí "co na sebe"...
ja mam takovy dirndlovy tricko a obcas v nem chodim do prace :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje