Poctivě jsem projela celou sekci MY OUTFITS a má tam, mimo jiné, bezva plavky pro budoucí královnu pláže. Btw, ty videa jsou taky dost dobrý. ![]()
Hrůza a děs :-)
ďakujem, zdvihla si mi dnešnú hnusnú náladu, toto som potrebovala ![]()
Dzizs, slecna ma evidentne rada blejskavy a kratky obleceni
Ovsem ten shop, ten je! A proc tam ma ten reading time dole, na co to ma jako bejt?
Taky se tu řehtám už tak půl hodiny. ![]()
To je vychodarsky pseudoluxus, chybi ji k tomu uz jen hokejista
no co co fashion is my passion ne?:D
No tak určitěě! ![]()
Mrkla jsem na jeji IG. Kdyby po revoluci instagram existoval, tak takhle by ho mela nafocenej Malacova nebo nejaka jina podobna nadhera te doby. ![]()
Mne sa páči ako na každej fotke vyzerá, že sa ladne kolíše vo vetre ![]()
Edit, čo ma teda prekvapilo je, že má 40rokov...
Aaaaaaaah, tvl au au COTOJETOTO???
"The Sun is in the sky and I love wear the sun, the sun is on me"
To je fyzicky neprijemne, ty okecavacky. Pani vypada jak jihoamericka pricmrndavacka nejakyho gangu. K tomy 12.7. jsem jeste nedosla asi. Musim to prozkoumat.
UZ jsem ty Choo nasla, tvl, ta podprda!! Ha ha ha ha. To je fakt sila. Desny jsou i ty fotky s makeupem. proste styl kolotocarka. Nechapu teda to s tema outfitama na Fashio Week, ze tam jako nejela? Pac je to nekde na nadrazi a tak? To mi uslo teda velmi...
To čo píše,to čo nosí
a tá angličtina
ale tak ma "štýl" ![]()
Ten co ji fotí by měl foťák zahodit a zašlapat do země. Vtipný taky je,že když jsem si do Googlu hodila slovo "jastrivých", protože jsem fakt netušila co to je, vyhodi mi G cca 6 odkazů - jeden na nějaký slovník se skloňováním a 5 odkazů na její blog ![]()
Závan módneho oparu...asi mi stačí k radost fakt málo![]()
Je legrační, na téhle fotce (zde) mi ta póza připadá až nechutná. Ten palec pod plavkama? Proč?!? ![]()
Treba vetra...
Ale hlavne proc to diagonalni nakloneni? To je fakt tak devadesatkovy styl...![]()
No ale to tyhle plavky jsou ještě k přežití, ale tyto (vč. té pózy). A jsou v kategorii shop, takže zřejmě ke koupi:))

Ty plavky jsou taky nechutný, ale přes ten prst ve spoďárách se nemůžu přenést. Fuj, hnusné ![]()
To je pravda, no. Ale zase u ěkterých fotek jsem se upřímně zasmála, třeba: 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje