zírala jsem na něho dost dlouho a nebyla jsem sama :D
Hrůza a děs :-)
Jo, ma to byt autobiografie, takze jsem si od zacatku rikala, ze pokud autorka takhke fnuka i ve skutečnosti, tak tedy potes koste... Ale na film se podivam, pro Reese mam od Sedmilharek slabost.
Spoiler - stačí oznacit ten text, je to psané bilym pismem. Melo by to fungovat i na tel. Kdybu se to neukazalo, tak jeste je moznost celý text zkopirovat a vlozit nekam bokem treba do zpravy.
Uz to vidim, no TVL!! uffff
Nene!
:D
ty jo, diky za tip na knihu. To si zkusim nekde sehnat
V cestine se to jmenuje "Sama mezi Indiany". V anglictine myslim "Yanomama". Vyslo to snad nekdy v sedmdesatych letech; nevim, jestli existuje nejake novejsi vydani, nikde jsem to nikdy nevidela. Je to rozhodne fascinujici!

Na neparfémová vlákna mi obvykle nezbyde čas, dnes jsem se sem omylem uklikla. A když jsem spatřila tu fotografii, nejdřív mě napadlo, jakou vůni asi ten člověk testuje, když si čichá k zápěstí (takhle prožiju většinu jízd MHD, když se vracím z běhání po městě). Až potom mi zrak padnul na ten zbytek...
Myslim, že ta Ikea taška byla ještě dost v pohodě![]()
Balenciaga SS2018

Tak to je ozlomkrk ![]()
Jsem čekala, kdo s tím konečně přijde.
Zehlickove 'crocsy',spodnicky,zasterky,satkove cuda...asi budem dalsiu sezonu desne out.
No bojim sa,ked sa toto,resp.fejky tymto inspirovane objavia v uliciach ![]()
Já si naivně myslela, že tohle mají jen v Emerice
To je fakt strašný... Překvapuje mě, že s tím ta rodina nic nedělala dřív. (Myslím tím třeba ty futra). Hned se mi vybavil film Co žere Gilberta Grapea...
v té rodině musí být chudáci všichni mentálně zaostalí.
člověk, který používá mozek normálním způsobem, nemůže nechat kohokoli, kdo už nemůže chodit obezitou (to bude někdy kolem tak 180 kg odhadem), se vyžrat na 300 kilo. musela být doslova obložená jídlem.
mimochodem, kde je mutzi? ![]()
v diskuzi se ztotožňuji s názorem, že toho, kdo jí nosil jídlo, by měli pohnat k tomu, aby celý ten zákrok zaplatil. aspoň by mu pak nezbylo na výkrm.
Maminka jedné naší známé na takovou obezitu doplatila. Nemohli ji rychle dostat z domu dveřmi, okno 3 patro, malá sanitka..prostě zemřela, protože nebyl možný akutní transport do nemocnice. Já jsem též nikdy nechápala, že to nechali zajít, tak daleko.
a autor clanku sa vola Hubeny. pardon ale ![]()
Zde! No já jsem na to na idnes neklikla páč jsem právě myslela, že je zas oversea...no podle mě rodině tvrdila, že miluje každý svý kilo a strii, kdo má pak mít to srdéčko brát jí vod huby!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje