Proč na všechny kabelky teď dávají ty řetízky? Jasně, Chanel by bez něj nebyl Chanel, ale nemusel by být na každé. Za chvíli je oťukanej a pak je to vidět...ale jinak je božská.
Jak vypadá po používání tvoje Gucci Soho Disco?
Proč na všechny kabelky teď dávají ty řetízky? Jasně, Chanel by bez něj nebyl Chanel, ale nemusel by být na každé. Za chvíli je oťukanej a pak je to vidět...ale jinak je božská.
Jak vypadá po používání tvoje Gucci Soho Disco?
Ted je to dost moderni, me to treba zrovna na te ysl nerusi. Mam jinou ysl s retizkem a ten vypada dobre, dobry je, ze jde pripadne odepnout.
Gucci nosim celkem casto, je ma oblibena a zatim nema ani skrabnuti. Mam ji cca rok.
Celine mám dlouhodobě na whislistu, tu klasickou, ale tahle se mi taky líbí moc
Ysl se mi líbí moc a myslím, že tvému stylu dost sedne..jen do ní..
Tahle se mi moc líbí..kromě jiných :)
Máte někdo O' bag? Jste s ní spokojené? Je odolná proti poškrábání?
Opravdu nikdo?
Já už ji teda objednala, tak jsem zvědavá. Líbí se mi tvarem i těmi nejrůznějšími barvami. Jen z materiálu mám obavy, jestli je odolný.
Já to viděla na několika ženách, odřená mi nepřišla, ale asi bych volila tmavší barvu..
Koupila jsem v barvě bordó, s černým vnitřkem a černými koženkovými popruhy, ať to vypadá trochu elegantněji. S těmi lanovými popruhy mi to přijde vyloženě letní. Úplně nejvíc se mi líbila bordó v broušeném provedení (viz.foto), vypadá to jak semiš, ale ta v žádném českém eshopu není. Jsem napnutá.
Tak kdyžtak napište recenzi..mně se líbí aji ty lanový ucha, když se to dobře zkombinuje...ale spíš ty tmavý barvy. Bordo bude dibrá, je to pěkná barva..
Na žádnou velkou recenzi to zatím není, mám ji první den, ale musím říct, že jsem nadšená! Hlavně kvůli barvě, předčila očekávání. A za první den v práci kabelka schytala asi pět pochvalných ohlasů, i od mužů!
Fotky smazány...
Tak přeju, ať jste spokojená.
Ta barva vypadá dobře.
Děkuji, doufám, že budu.
Mně ty O'bag příjdou jak tašky na pláž. Ucha z provazů a gumové tělo k tomu vyloženě vybízejí. Ani jsem nevěděla, že dělají i koženková.
Já budu dnes výjimečně zlá, ale když vidím ty tašky O bag nebo jak se to píše, tak se mi vybaví videoklip Známka punku, jak tam ten frajer nosí na zádech odpadkovej koš. A do té O bag na lanech mám taky chuť vždycky odhodit kelímek. A už jdu radši spát. ![]()
Nutně potřebuju psaníčko, jak to, že mi do oka padlo to nejdražší široko daleko?

Tohle totiz pada do oka tak nejak samo
Mate evidentne vkus, takze to se smirte, ze vam budou padat do oka takoveto krasne klasiky ![]()
Hej, hej....mať dobrý vkus je drahá vlastnosť...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.