Teda nevím, jestli jsem neobjevila Ameriku... ale cosáci mají svůj parfém! (v prodejně jsem si doteď nevšimla)
Nové vůně mezi nikovkami/exkluzivkami - první zmínky
Všimla jsem si už před měsícem a pátrala a není to tak úplně jejich parfém, jde o vůni jedné americké niche značky, kterou konkrétně v Evropě nově nabízí exkluzivně jen COS. Na americkém trhu je kromě stránek značky dostupná v několika jiných eshopech.
Máme je i v naší databázi https://www.parfumanie.cz/database/brand/7437 .
Aha, tak nic... když to neni cosáků.

Nová vůně od Houbiganta. Jsou krásné tyto elixíry
, doufám, že bude v Egoist Royal k vyzkoušení!
Nová vůně od Houbiganta. Jsou krásné tyto elixíry
, doufám, že bude v Egoist Royal k vyzkoušení!
Tie flakóny sú nádherné.![]()

Head notes: Green accord, cardamom;
Middle notes: White flowers, rose, peach;
Base notes: Woody accord, musks, solar notes.

Head notes: Bergamot oil, mandarin oil, blackcurrant bud absolute;
Heart notes: Rose oil Bulgaria, Jasmine absolute Egypt, Champaca absolute India, lily-of-the-valley, orange flower, heliotrope, orris;
Base notes: Raspberry, peach, cedarwood, vetiver, patchouli oil Indonesia, amyris oil Haïti, oakmoss note, sandalwood oil Australia, benzoin Siam, styrax oil, tonka bean, vanilla, amber, ambrette, white musks, castoreum.

Top notes: pear, green pepper, red chilli, lemon
Heart: Iso E Super, nutmeg, cloves
Base: cedar, ambroxan, oak moss

Tess Na novinky MDCI jsem taky koukala:)
Guerlain - Bouquet de Paris
Ružový púder. Silou a projekciou silne pripomína pleťový púder od Caronu. Tu sa však k nemu pridá pár rastlinných tónov, asi akokeby tá ruža chcela kričať, že aj pod tým zásypom prežila. Asi na ten malý karafiátik, ktorý sa jej z povzdialia chechtá.
Alkemia - Evil Temptress
Sladká, sladká ruža...ale nie dezertne, skôr ľahko do likérova. A potom usušená s ľahko šafránovo-semišovým podtónom. A napokon zakonzervovaná v mede. Nádherná vôňa, nadčasová, rozhodne by si zaslúžila nejaký parádny flakón.
Houbigant - Essence Rare (2018)
Nevnucujúca sa, ale exkluzívna. Nehýri originalitou, ale rozhodne kvalitou srší na sto honov. Keď exkluzívne esencie, tak exkluzívne esencie. Jazmín, ruža a santal ako drahé, luxusné a totálne klasické zložky, usporiadané tiež totálne klasickým spôsobom, rozžiarené mandarinkou a konvalinkami. Vôňa, ktorá stavia latku vkusu a luxusu na ťažko prekonateľnú úroveň. Pripomína mi dámu, ktorá pôjde aj na poštu v na mieru šitom kostýme a s perlami presne po kľúčnu kosť na krku.
Roja Dove - Elixir (Essence de Parfum)
Nevnucujúca sa, ale exkluzívna. Nehýri originalitou, ale rozhodne kvalitou srší na sto honov. Keď exkluzívne esencie, tak exkluzívne esencie. Jazmín, ruža a santal ako drahé, luxusné a totálne klasické zložky, usporiadané tiež totálne klasickým spôsobom, rozžiarené mandarinkou a konvalinkami. Vôňa, ktorá stavia latku vkusu a luxusu na ťažko prekonateľnú úroveň. Pripomína mi dámu, ktorá pôjde aj na poštu v na mieru šitom kostýme a s perlami presne po kľúčnu kosť na krku.

slniecko Krásně jsi je popsala, vyčerpá tě recenzování, nebo nabíjí?
slniecko Roja Dove Elixir si rovnako zrecenzovala ako Essence Rare![]()
milacka Aj ja som sa čudovala.![]()
Korsičanka nabíjať sa dá rôzne
...prečo sa pýtaš?
milacka Biely kvet nielen to, ale ešte som to aj dala do zlého vlákna
...idem to opraviť a dať do správneho.
slniecko Jen že jsi toho vyplodila dnes tolik
Nebo jsi jen sáhla do šuplíčku?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje