Na oděvu drží dobře určitě 8 hodin. Na kůži tak 4. Projekce bych řekl střední se sklonem k tělové.
A jak drží Gettone?
Na oděvu drží dobře určitě 8 hodin. Na kůži tak 4. Projekce bych řekl střední se sklonem k tělové.
A jak drží Gettone?
Woody Už jsem ho prodala, takže výdrž neposoudím
Ta plíseň první 2 hodky mě totálně odradila
Ale na muži bude určitě pěkná![]()
Herbal pot rád pošlu na výlet na Korsiku.
Korsičanka u Herbal Pot jsem mohla ovonět jen na místě a papírku, vzorek nemám.
alibi Já myslila, že sis objednala flakon:)
herbal pot má Martin, já objednala Casis Chypre
alibi Tak někdy ovoním tvůj rybíz:)
Korsičanka jasně![]()
alibi A odkud jsi flakón pořizovala? Ty reflexe vůní SKLVA vyznívají pro mě velmi lákavě.
SKLVA FREEDOM
Znělka pořadu Herbář ... Kateřina Winterová prozářená paprsky slunce oděná v modrých šatech s květem vlčího máku za ouškem, brodí se loukou i lánem obilí. Holka je to moderní. Taky ctí odkaz předků a cítí přírodu. Nedře se. Práce na poli je jí radostì, kterou šíří dál.
Vůně s lehkostí vzdušně vymydlená decentně levandulobarber sladce lučně květinová ( 4 procenta z L Male Gaultier).Střed je položen na tónu vlahé mdlé mízy nezralých stvolů a klasů. V základu pak získá příjemně naturální cereální až moučnou plnost. Kdo ochutnal na poli zrno ze zralého klasu, ví. Ve vzduchu se Freedom víří jako prach, když se při žních plní stodola.
Uvěřitelné vyjádření touhy po žití v klidu a míru. Zdařilé zachycení melancholie ... vědomí jak křehký ten hezký život může být.
Fleur z ofiko stránek. Určitě mě čeká celní martirium
Uvěřitelné vyjádření touhy po žití v klidu a míru. Zdařilé zachycení melancholie ... vědomí jak křehký ten hezký život může být.
S tím naprosto souhlasím. A musela jsem si vygooglit, kdo je Kateřina Winterová :)
Woody ono to i při koupi jednoho flakonu nebude o moc jiné.
Woody Děkuji za odpověď; tak to naslepo raději nic riskovat nebudu.
A Korsičanka má pravdu, na tyto nákupy je možná výhodnější hromadná objednávka.
Fleur Taky se utěšuješ původní LHB, že?
Já si ji vychutnávám každé ráno![]()
Korsičanka Ano. A jsem vděčná, že ji nezrušili.
..."musím" Ti napsat! -
totiž, pamatuji si, že sice vnímáme vůni Lethe Ulrich Lang rozdílně.
...já si konečně uvědomila, co mi Musc Miroir Ormaie připomíná,
ano, je typově velmi blízká vůni Lethe Ulrich Lang...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.