![]()
... ale ja nekdy najdu zalibeni i v uplne klasicky krasne vuni - jako treba Unter den Linden - nic vic nez dokonala vune kvetoucich lip...
/nechci z toho nikoho "vinit", ale... muze za to wendulka a jeji recenze... zase... ![]()
/
Tak to je teda fakt škoda. Kde udělali soudruzi skláři chybu
?
Zkoušela jsem ji na ledovci a teď v těch chladnějších dnech, na sychravý podzim bude krásná
.
Píšu to sem, že sme se tu o tom bavily, teď mi přišel mail od ELd´O, že posílaj..
Se vsadim, źe nám to balej současně ![]()
... tak to jsem rada...
A u toho se asi podivují nad tím, jaký je najednou z ČR zájem
. Určitě nejsme jediné, koho E. nalomila.
A u toho se asi podivují nad tím, jaký je najednou z ČR zájem
. Určitě nejsme jediné, koho E. nalomila.
... obavam se, ze mas pravdu... /alespon podle toho, co mi T. rikal, kdyz jsme spolu mluvili/ ![]()
Tak schválně, v jakých řádech se pohybujeme? ![]()
Popsala jsi Anandu naprosto přesně
.
Micallef prakticky skoro všechny vůně zpracovává takhle nasladko. Ale Ananda zrovna patří k těm, které se mi líbí
.
... no uplne malo to asi nebude, protoze T. mel obavu, abych nezacala pozadovat provizi...
/musela jsem pripustit, za mozna muzu i za nejakou tu zasilku do Finska![]()
/
Dnes jsem zkousela Soft Tension (Andrea Maack). Dekuju euridike za tip na obchod Beam, byla jsem tam asi ctyrikrat a obsluha si me uz pamatuje
. Vune je to jemna, az nenapadna, privetive mekka, zpocatku hladka s trochou kvetinove svezesti, ktera pozdeji ustupuje. Zustane neco, co evokuje mekky les se suchym mechem. Mezi stromy lehce prosvita slunce.
Za to nemůžu já, ale Tanja Bochnig![]()
. Ona to prostě umí
.
A s těma vzorkama ELdO je to bomba![]()
.
Já právě myslím, že by sis o provizi měla říct. Nebo alespoň doživotní zásobování poličky. ![]()
Jee, to děkuji. Ale je pravda, že mám pocit, že se to rozlišování jednotlivých složek a čich obecně zlepšuje. Buď je to pravidelným tréningem, nebo je to pud sebezáchovy, kdy se mi příroda snaží vykompenzovat zhorsovani sluchu a zraku, abych se ještě dostala k misce s jídlem a přežila.
... tak to jsem rada, ze jsi tam nevazila cestu zbytecne... ![]()
A Soft Tension je opravdu presne takova, jak ji popisujes... ![]()
Určitě je to hlavně tím pravidelným tréninkem
. Nos si ukládá do paměti jednotlivé čichové vjemy a postupně se je učí rozlišovat. Jenom pokračuj, je to super
.
Comptoir Sud Pacifique: Pomelo Fizz
Tak tady asi ten název trochu klame. Nejde o osvěžující nápoj s citronovou šťávou a sodovkou doplněný o nějaký alkohol, jedině snad na úplném začátku. Čerstvá nahořklá šťáva z grapefruitu a mandarinky, ozdobená pár zelenými rybízovými lístky zmizí brzy za medovým pomerančovým květem. A pod ním se skrývá ambrová a trochu zakouřená myrha.
Une Nuit Nomade / Une Nuit à Montauk : Memory Motel
Tahle vůně má dokonalý název. Je totiž opravdu jakýmsi olfaktorickým vzpomínkovým průřezem toho, co na vůních miluju nejvíc. V první řadě vám svěží bergamot s máslovým kosatcem nejspíš připomene Auru Sublime, hřebíčkový karafiát s mléčnou vanilkou zase vřelou polohu Fugit Amor. Ale přidává i něco navíc. S pomocí teplého kadidla, suchého pačuli a písečných tónů vás skutečně přenese do přímořského motelu v Montauk, před nímž stojí zaparkovaný kabriolet, kde na koženou sedačku spolujezdce někdo rozsypal sušené listy slaďoučkého tabáku
.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.