Díky :-). Už se mi to jednou stalo s jiným parfémem, to mě nakonec umyli Molecule 01 :-).
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
Vyříznout kůži, poslat mně, nalepím ji kamkoliv, neb je ÚŽASNÁÁÁ
Ale už jí "kus" vlastním, tak klidně drhni![]()
A já myslela, že máme podobný vkus...
.
Za mě je to vůně pro zajímavého kluka...![]()
Kdepak
Pro mne a pro Martulu...a my obě kluky FAKT nepřipomínáme![]()
Já mám asi zvláštní pižmo (zdravím wendulka ), na mně je to fakt děs...
La Danza delle Libellule (Nobile 1942)
I podzim lze brát s lehkostí … optimistická jemná gurmánština na procházku podzimní přírodou, pro chvíle nad knížkou, pro každý okamžik, v němž se chce duše radovat či snít.
Jablíčko obdařené až rozjařenou vzletností. V úvodních tónech šťavnaté. To se kyselkavá šťáva teprve pomalu vpíjí do skořicově cukrového poprašku. Zanedlouho je však veškerá svěžest pryč a plátky jablka se noří do žlutého měkoučkého piškotu, který je položen na léty ohlazeném prkénku z cedrového dřeva.

To nemohu posoudit
Já vidím jen nádhernou babu
!
Tak já jsem taky doufala, že ta krásná baba s příslibem bude na mně nakonec krásná...:-).
Krásná i bez Příslibu:)
Vyříznout kůži, poslat mně, nalepím ji kamkoliv, neb je ÚŽASNÁÁÁ
Ale už jí "kus" vlastním, tak klidně drhni![]()
Ano, JE úžasná!
Ale je to arabka jak vyšitá a pokud někdo nemá zkušenost s oudem, tak chápu možné překvapení. Já a kluk, ha ha ![]()
Jj, ja sa tiež zvyknem k niektorým vzorkám vrátiť po dlhšom čase. Dokonca väčšinu mojich obľúbencov som po prvej skúške zavrhla![]()
Ale to boli skôr vône, ktoré ma na prvý krát nezaujali, neboli mi protivné. Táto mi je ale dosť nepríjemná, práve pre tú asociáciu nemocnice, kovu a dezinfekčných prostriedkov. Neviem, ktorá zložka tam robí takú neplechu, ale pomaranč tam teda namám ani omylom![]()
Taky DOUFÁM!![]()
Omlouvám se, že jsem tě zmínila bez nicku, ale stejně se to zatím nezobrazuje. Ještě že máš takové detektivní schopnosti![]()
Já bych neřekla, že je to o zkušenostech, i když jsem v oblasti vůní amatér...
Mám ji na své kůži, nedokážu si představit ji nosit, ale kdyby s ní přišel krásnej kluk, tak by mě to asi vykolejilo...:-).
Klidně mě zmiňuj, samozřejmě mi to nevadí ![]()
A tuto diskuzi sledovat je skoro povinnost!
Moje oblíbená vůně letošního podzimu.
To máš recht
Toto vlákno mám nejraději![]()
Jde o to, že oud potřebuje čas a teplé počasí, aby se ukázal v plné kráse. A určitě to není o tom, jestli má někdo "načicháno", tak jsem to nemyslela. Myslela jsem to tak, že první setkání s oudem je překvapující a pro někoho nepřiljemné. Není to prvoplánově lilbivá složka. Někdo v oudu objeví kouzlo a oblíbí si ho na věky věků
Někomu prostě nesedne.
Dali, já jen koukám, co jsi v ní všechno našla.
Já opravdu nic, jen jednolitou sladkost.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje