Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?

09. srpna 2014 17:03
Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 11:47
Reakce na wendulka:

Mně se Iris Prima líbí moc. Ten základ je prostě k sežrání!  

Děkuji ... 

Online viktorka_od splavu
49141 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 12:26
Reakce na Cervanek:

a jaky je ten ritual, to me zajima! dekuju.

Offline sisa.b
1294 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 13:23
Reakce na Dalia:

Krásna recenzia, aj super výber fotky k nej  Iris Prima pôsobí na mňa upokojujúco a bol to lapač komplimentov. Nakoniec mi odstrek vzala dcéra.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 14:29
Reakce na Cervanek:

Hezké vysvětlení i popis rituálů. Já a arabky jsme si nikdy nesedly, teď asi i vím proč. Přitom Brno a letošní vedra na ně byly jak dělané. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 15:16
Reakce na sisa.b:

Děkuji pěkně.  Ano, je to takové konejšivá vůně. Mile mě překvapila.

Online viktorka_od splavu
49141 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 16:29
Reakce na Cervanek:

to je hezke, dekuju

Offline woman27
514 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 18:05

Blossom Love (Amouage)

První přivonění jasný třešňový květ a různé reminescence, kdy stojí s tím právě „pravým“ pod rozkvetlou třešní, cítím to chvění ve vzduchu a potom polibek - ách - to je romantika. No, a později z povinnosti - „Pojď, dám ti pusu pod rozkvetlou třešní, ať neuschneš“. Maruška ale potřebuje třešně, takže během chvilky se vracím do dětství, kdy strachy stojím na nejvyšší příčce žebříčku a obírám sladké, zralé třešně (tuším srdcovky se jim říká) a protože mám strach z výšek, ochutnám až dole. Dvojčata si dám za uši a všude to voní třešněmi, koláč, kompot, zkrátka pravé třešňové hody a prázdniny klepou na dveře. Vybaví se mi maminka, jak váže červené keře růží, aby se nepolámaly, čas tak nějak líně plyne, babička si večer dá své oblíbené amareto, portské, co já už vím, zkrátka měla ráda likéry. A po celou dobu - někdy se mi to stává - vnímám jemně růžovou barvu, takovou tu, která lichotí duši i pleti nás postarších dam. Line se za mnou a je urputná jako naše kočka, když má hlad. A zase ách - pád do prachové vanilky a ambry, naducaná peřina, den skončil a byl tak krásný.
Snad jen ještě - aby to nevyznělo, že je to vůně venkova - to jen moje vzpomínky, po celou dobu jsem přemýšlela, co si odpoledne obléknu a shodou okolností mám světle růžový kabát, béžové kozačky a kabelku, zkrátku chic dáma (tedy vůně, jestli já - musí posoudit jiní). Nepatří k rozpínavým vůním, možná ji ani hned nezaznamenáte, ale vašeho odchodu si s překvapením spousta lidí.        \
Byla jsem velmi překvapena, vůbec jsem neočekávala tuto vůni od této značky, ale podpis Nathalie Lorson je čitelný a posun k „evropským“ vůním mi vůbec u této krásky nevadí.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 18:24
Reakce na woman27:

Krásná recenze. Vůni mám v tužebníku a zbytek ještě ve vzorku. Jestli mě to do jara nepřejde, tak si ji budu muset koupit 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 12:20
Reakce na Cervanek:

Lákavý popis! A krásná barva!  

Offline Martula
1784 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 18:45
Reakce na Cervanek:

Sylvi, zdravím tě Taky v poslední době často na Sweet Morphine myslím

Sweet Morphine - Ex Nihilo

Když porovnám Sweet Morphine s mou další oblíbenou šeříkovou vůní - Opardu: Opardu je dáma v krémovém kostýmku a v lodičkách a Sweet Morphine je divoška s rozpuštěnými vlasy, v pestrých květinových šatech a naboso. Šeřík je zde doplněný mimózou a spolu jsou opojné, až se z toho točí hlava. Je to rozevlátá a vzdušná vůně, plná barev a dobré nálady.

Offline Nadik
143 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 19:19
Reakce na Cervanek:

ad Martula

a to děvčata jsem zvědavá, co řeknete na Love Shot Ex Nihilo, ta je skvělá (kůže a maliny) .....................Sweet Morphine mám až na 2. místě a na třetím Musc Infini 

Jedna lepší než druhá 

Offline Martula
1784 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 19:22
Reakce na Nadik:

Love Shot neznám, složení je lakavé. Raději nezkoušet..

Chtěla bych kromě Sweet Morphine i Devil Tender a Midnight Special 

Offline Nadik
143 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 19:27
Reakce na Martula:

Já chci ještě chvíli testovat a něco budu muset koupit, to se nedá odolat 

Třeba by bylo fajn se následně domluvit na rozdělení většího flakonu, tedy pokud by se nám líbila stejná vůně 

Dobrý je i ten Travel kit....třeba pro začátek 

Offline Korsičanka blogger
13442 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 19:41
Reakce na Cervanek:

A kde ti zůstala “naše” Affinessence???