Korsičanka Tu přímo miluju
. Ale v chuti je to něco jiného. Jedinej slanej parfém, kterej jsem na sobě snesla celý den, je Bois Naufragé. Jako líbí se mi zkoušet i slaný vůně, ale vydržet s ní delší dobu už je něco jiného.
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
wendulka To jsem ještě nezkusila, určitě máš pravdu.![]()
Tak podzim je sám o sobě nostalgický. Popis mi vyvolává krásné vzomínky. Ale s kokosem jsem na tom jako @wendulka, takže pokušení se nekoná.
wendulka No nerikam, ze je tvuj typ vune, ale me prekvapila prijemne.
A slana neni, sul nesnesu ve vuni, z takove slane Rose America uplne "ustrim" (vyraz moji spoluzacky, neco jako lezu silenstvim po zdi.)![]()
Luna Chápu.![]()
blackviolet Teď jsem si teprve všimla, že jsi tu White Rose di Alix umístila do tužebniku
...
wendulka Tři dny jsem o tom přemýšlela
. Ona mě opravdu něčím dostala, takový typ vůně mi na poličce chybí, jediná chyba je, že je to jen stovkové balení. A dnes mi přišlo znamení
(v podobě slevového kódu) a už je na cestě.
blackviolet Však můžeš odprodat, kupci se najdou
Hlásím se jako první, kamarádka bydlí nedaleko Vídně![]()
Korsičanka Jasně, odstřiky ráda pustím, pokud bude zájem. Jenomže tu vůni ještě skoro nikdo nezná
.
Ozvu se, jsi první v pořadí
.
blackviolet Děkuji![]()
blackviolet Prosím prosím, taky se hlásím o odstřik ![]()
Martula Ok
. Doufám, že nebudete zklamané, je to líbivka, nic "prapodivného". Ale asi zrovna teď něco takového potřebuju.
blackviolet My ale "růžové" líbivky rády:) Zvlášť, když je někdo tak pěkně popíše![]()
Korsičanka Děkuji, tak v tom případě by to mělo vyjít
.
Aedes de Venustas: Musc Encensé
Usušené listy zelených bylinek, dobromysli, kořenité šalvěje a kvítků jasmínu rozdrcené napadrť v mosazném hmoždíři. Ve výhni nad tajemnými tyglíky se vznášejí bílé obláčky kouře z kadidla. V téhle kouzelné laboratoři prosycené lidským teplem se vyrábí bylinkové balzámy a pudry a balí se do dřevěných dóziček převázaných mašlemi z kašmírové látky.
blackviolet Hmm, taky ho stále zkouším a možná neodolám.
Korsičanka Taky se mi líbí. Uvidíme. Taky mi ještě leží v hlavě Mandala. Jenomže... na letošek už bych měla mít splněno.
blackviolet Mandala je na zimu nutnost![]()
Korsičanka No co tady tak čekat jiného, že? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje