Rose Rouge je krásná malinová růže, sílu a výdrž má velkou. ![]()
Moc se mi líbí.

Ellen Také se mi moc líbí.
Krásný obrázek!
Rozhodně to nebude ošizený Ježíšek! ![]()
Miru Přesně tak, ta potřebuje uležet
. Ale ty ostatní recenze ulož do databáze už teď, prosím
!
Korsičanka Jasně, že maj. Hned u kasy z pohledu zákazníka po levé straně společně s Baruti.
Ellen Vánoce v duchu aromaterapie. ![]()
wendulka Ani Baruti jsem neviděla
Ellen Už mám zaplacený odstřik, tak uvidím![]()
Ellen Moudrá slova
Ale mně se líbí, jen neohromil - ze vzorku. Třeba to bude z nástřiku jiné.![]()
Ellen Me too![]()
Ellen Moudrá slova
Ale mně se líbí, jen neohromil - ze vzorku. Třeba to bude z nástřiku jiné.
Nemusíš mať zas všetko, lebo o chvíľu si budeš musieť prenajať ďalšiu pivnicu! ![]()
Biely kvet Nevím, o čem to mluvíš. Moje vůně se vejdou do 2 malých skříněk a odstřiky do 1 přihrádky v lednici![]()
Korsičanka To bola len taká sranda.....![]()
Atelier des Ors: Chœur des Anges
V jedné písni se zpívá "ať ti sám andělský chór zpívá písně větru hor, tóny sladkých nadějí". A těmito verši se zřejmě řídila i Marie Salamagne, jelikož její andělský chór přináší vůni šťavnatého krvavého pomeranče, rozmačkaného s cukrem, černorybízového sirupu a meruněk, které na chvilku necháme macerovat v medové lázni jen do té míry, aby cukrkandlově zesládly a nakonec je necháme prohřát s pomocí dřevité ambry
. Vyzkoušet by podle mě měli hlavně příznivci Battito d´Ali.
Pigmentarium: Ad Libitum
Začíná nádhernými zářivými citrusy a mýdlově hořkým neroli, rozmarýnem a jehličím, aby se rozvinula do podoby semišových rukavic, v nichž jsme se vydali natrhat pár kvítků jasmínu a slaných oříšků. Jen je škoda, že se nám přitom malinko zapráší a jsme tak nuceni je odhodit do vyschlého mechu.
Biely kvet Nevím, o čem to mluvíš. Moje vůně se vejdou do 2 malých skříněk a odstřiky do 1 přihrádky v lednici
jasnee. a zbytek je ve sklepe![]()
...ten andělský chór vypadá báječně!..
Miru Právě ta mě v pondělí v butiku 1907 velmi příjemně překvapila. Podle složení by mě nejspíš přitom vůbec nenapadlo ji zkoušet. Já ty medový vůně ráda zkouším, ale ve finále je pak vnímám lepivě. Tady ne.
S tím tedy, že na mně konkrétně jde do medova, ovšem na snaše milacka vyzněla mnohem víc pomerančově, což bylo ještě lepší
.
...jukla jsem na složení a - moc pěkné!,
akorát - co to mrkvové semínko.?, jak je někde "mrkev", nelíbí se mi to a vadí mi to(dost kosatcových vůní mě takhle zklamalo...)
Miru No přesně kvůli tomu jsem si ji původně nepoznačovala - v Eleventh Hour od Byreda se na mně tahle složka vyřádila strašně
, když jsem jí zadávala, ale fakt tam po něm ani na jedné z nás nebylo ani památky.
Teď jsem si schválně ještě pro srovnání stříkla po čase na druhou ruku Ritorno Amaro, což je taky "medová" vůně s kořením, ale tam už je toho medu dost, byť se mi jinak taky pořád líbí. Nicméně Choeur nad ní z mého pohledu jednoznačně vyhrává
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.