Luna Tak jsem si tu bosorku představovala starší a ošklivější (podle popisu), ale ta na tvém obrázku je moc pěkná, no a výraz čumáku polární lišky...![]()
Ale ty vůně, ani jednu ![]()
Luna Tak jsem si tu bosorku představovala starší a ošklivější (podle popisu), ale ta na tvém obrázku je moc pěkná, no a výraz čumáku polární lišky...![]()
Ale ty vůně, ani jednu ![]()
slniecko Žeby dozreli aj vzorky do krásy?
Uskladnené boli dobre, skúšala som aj Oriental Brûlant a ten by som prijala do zbierky hneď, kedysi ma neoslovil.
Ale vráťme sa k Micallef. Pomelos zostala v kolonke nepotrebujem. Svieža, čistá, citrusová, mäkko zaoblená...
Ale M.Micallef M.Micallef
Kvetinová chypre, silná a staromódna, toto sa mi začína páčiť čím ďalej, tým viac. Kedysi nepredstaviteľné, dnes štipľavé mydlinky vyhľadávam.
Micallef Mon Parfum Gold - čerstvo vyleštený masívny drevený stôl, na ňom váza s opulentnou kyticou voňavých kvetov. Slnečné lúče presvetľujú knižnicu, teplými lúčmi láskajú staré väzby kníh. Čistota a poriadok. Omamná vôňa kvetín sa miesi s leštenkou na drevo, je mäkko štipľavá, medovo sladká až maslová. Evokuje mi starostvetskú noblesu a bohatstvo.
milacka Nelákej:) Micallef mě taky míjel - až na Gardenii - tak snad mi ten vztah - nevztah vydrží![]()
A štiplavé a sladké mydlinky najdeš přesně v mé Normě Bellini EDP![]()
milacka hej, môžu
, ako víno.
Alebo ťa naozaj oslovili až teraz. Krásne vône, ja by som dala aj tú Pomelos...
Korsičanka Značku Micallef by som rada hlbšie preskúmala, tieto dve vône ma pozitívne prekvapili MiJo, už mám chrobáka v hlave a Normu by som rada vyskúšala, Norme verím, že ma zasiahne. Spolieham na teba a najbližší zraz.
milacka To víš!
I s tím balónkem na obr. výše
Je připraven:)
slniecko Pomelos môže v horúcich dňoch príjemne osviežiť, má silu, vzorku odložím a vytiahnem v lete, do tohto počasia mi nezapadá. Teda aspoň mne nie. Chladí ma.
Korsičanka
už som si zvykla aj bez balónika, ale budem rada, ak si ho raz na flakón nasadím.
janejane Me prekvapuje, ze se ta vune nikomu nelibi. Mne prijde bozi...![]()
Luna která? Aura nebo Zimní královna?:-)
viktorka_od splavu Citizen Queen![]()
Luna ta se mi líbí, jen je na mě taková... chladná, náladová.. já používám vůně jako aromaterapii a tuhle bych si prostě nevybrala. ošklivá rozhodně není:-)
Luna Citizen Queen mi fakt nevoní
, ale v tvém podání je samozřejmě skvělá
.
milacka Do Mon Parfum Gold se podle mě dospívá právě přes vůně jako Nuit Andalouse nebo Secrets du Paradise Rouge
...
Luna Krásný obrázek.
Já mám Citizen Queen ráda, vždycky když ji po delší době vytáhnu, překvapí mě, jak je krásná.
Amouroud: Midnight Rose
Je ambrovou růží s kořenitými podtóny, osvěženou nakyslým liči a šťavnatým pomelem, která tančí se vzdušným kosatcem, zatímco se na ně zvolna snáší mlžný pryskyřičnatý opar.
Zoologist Perfumes: Tyrannosaurus Rex
Z Rexíka se stal vegetarián. Rád chroupe bobkový list, muškátový oříšek, drcený černý pepř. Sem tam zhltne i nějaký ten přezrálý banán, citrusovou magnólii nebo kvítky medového jasmínu. S hygienou to ale tenhle tlustokožec má dost na háku. Bublavá bahenní koupel s cedrovým jehličím to jistí.
Tak jsem si říkala, že by se mi Rexík mohl líbit. Ale to bahno mě bleskem odradilo.
jerry No ono tam to pačuli s kadidlem není zase až tak výrazné, ale nemohla jsem si pomoct
. Podle mě je Rex spíš pánská vůně. Za vyzkoušení ale podel mě určitě stojí jako celá značka. Minimálně pobaví.
S tou značkou souhlasím - to, co jsem zkoušela, zábavné bylo (a něco dokonce i nositelné).
jerry Tyrannosaurus Rex podle mě tedy ženou nositelný není - a že už jsem nějaké nenositelnosti vyzkoušela
Ovšem proti gustu... - znáš to![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.