Martula podle tvého popisu mě to napadlo ![]()
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
alibi Řekla bych, že Poeme de Sagano je vyšší level Bamboo Harmony (By Kilian) za příznivější cenu
O to väčší dôvod vyskúšať, akú má trvácnosť? Celkom si ma nalomila.
milacka pokud mohu posoudit ze stříkacího vzorku, tak drží na pokožce dobře a dlouho. Projekce bude střední.
Martula Díky, blíži sa cesta do BA a šupla som ju do zoznamu
"nutne vyskúšať"![]()
milacka Já myslila, žes všechny Elly K. v Le Parfum et Le Chic už zkoušela?![]()
Korsičanka Nie som si istá, ale môže byť. V každom prípade vyskúšam, možno si spomeniem.![]()
milacka My je tam zkoušely všechny najednou - nevím, zda jste tam se snaškou byly s námi - a mám v nich pěkný maglajs![]()
milacka My je tam zkoušely všechny najednou - nevím, zda jste tam se snaškou byly s námi - a mám v nich pěkný maglajs
![]()
A to pri tom pri Lettre de Pushkar som vyslovene myslela na Teba, čo by si na ňu povedala...
Korsičanka á jasné...
slniecko Ta byla první od elly k., již jsme s milacka zkoušely předloni v létě v restaurantu vedle 1907(tam jsi asi nebyla) a pak ji vytlačily(aspoň u mě) jiné růže:) Ale mám od tebe přece vzoreček - spíš už vzorečíček
Áno, dobre si pamätáš, vtedy ma dosť očarila.
Ormonde Jayne - Sampaquita
Na začátku mě atakuje osvěžovač vzduchu s květinovou vůní, hned na to vyleze liči a dodává vůni výraznou ovocnost. Je středně sladká. Nemůžu se zbavit dojmu květinovky bílé obecné, takových už tu bylo. Je ukřičená a ostrá, působí na mě trochu lacině. Nato se přidá nepříjemný kovový tón a je - pro mě - dokonáno.
Ormonde Jayne - Privé
Tady se opravdu DNA značky nezapře, Privé na mě působí hodně kvalitně a "olejovitě". Označila bych ji jako unisex. Dlouho jí trvá, než se otevře a rozvoní, ale pak je příjemná, pokojná. Ze složek vyčnívá suchý, drhnoucí kosatec a kůže. V úvodní fázi není Privé ani trochu sladká. Do toho se přidává zelená vůně květinářství a jako když se zařezávají tučné stonky. Je tu i trocha blíže nespecifikovaného koření. Zespod prosvítají květy, poznávám neroli. Žádnou rýži jsem bohužel nezanamenala. Vůně je to dospělá a elegantní a s postupem času zesládne.
Pro místní skalní stará vesta, pro mě "objev" a hned jsem se zamilovala
.
Čekala jsem na kamarádku a přišla jsem dříve, tak jsem si prostoj zkrátila vstupem do Douglas. Zamířila jsem k Chanel a objevila jiskřivou, svěží, až povznášející krásku Chanel Paris Venise. Ještě teď ji cítím na ruce a myslím, že neodolám. Jen jsem se zapomněla zeptat na drobný detail, kolik stojí. Našla jsem ji i na e-shopu Fragranza, ale netuším, je-li to obvyklá cena.
Evanilla Jak kdybys se mnou o těchto dvou hovořila
Mám totožné dojmy
A na DNA skoro všech vůní Ormondové (mimo ty nejdražší) už jsem se shodla s pár lidmi taky:)
whiskas za tu cenu bych Venise nebrala. Občas jí vídám okolo 3200, myslím, ze jsem ji viděla i za rovné 3tis. Jen nevím kde, možná Elnino, Notino nebo prodejparfemu.cz. Už si nejsem jistá.
Paris Děkuju
. Já vůbec netuším, jaká je obvyklá cena.
whiskas oficiální cena je 119€, 130$
Paris
ty máš přehled. Jen tohle u místních obchodníků neuspěje
.
whiskas kdyby ti stačil odstřik, můžu poskytnout. ![]()
Paris Ach, vážně
? Píši SZ :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje