viktorka_od splavu Tak to mám radost...![]()
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
euridike Skvěle napsaná recenze na Eau Capitale
.
Mně se vůně velmi líbí, ale není pro mě ta "osudová", která by vyvolala podobnou reflexi.
Fleur Díky
, já sama jsem byla víc než překvapená, že s touhle vůní takhle souzním, jak jsem psala, růže a pačuli nebyly stvořeny pro mě - a pořád ještě si to myslím, tohle je prostě taková malá /velká záhada...
euridike To se tak občas přihodí. Také mám na poličce vůně se složkami, které v jiných vůních vůbec nesnesu a nevyhledávám, ale v jiné kompozici od prvního přivonění vím, že patříme k sobě.
Cardinal Heeley
Je to takové tekuté ranní světlo... nebo snad rovnou osvícení? Má duše, právě očištěná od všeho hříchu, oblékla bílý kment a chválí Boha. Ta chvála uniká otevřeným oknem, jímž přišel úsvit, a stoupá k nebesům v tenkých spirálkách příjemné vůně kadidla. Až vyjdu do toho nového dne, neušpiním to své nové bělostné roucho, svou čistou duši? A už slyším odpověď: "Neboj se vyjít. Dej na svou duši pozor, ale když se ušpiníš, vrať se, přece víš, že odpuštění existuje."
Panenka Krása
! Vůně i tvůj text. Nosím ji moc ráda a tohle si budu připomínat, kdykoliv ráno sáhnu po flakónu. Děkuji!
Panenka To je krásne napísané! ![]()
Panenka s Cardinalem se opakovaně míjím. tvá recenze je krásná![]()
Panenka Připojuju se k předchozím reakcím: krásné ![]()
A hned mi připadá dnešek hezčí a tak nějak "vznešenější"
...no, já bez těch pudrovek nemohu být už léta asi...![]()
(vyzkoušela jsem toho, hlavně dříve, hodně. Takže když sem dá někdo nějakou recenzi a mně se chce a něco na tu vůni mám, tak taky vložím, noo...)
ORSON Carine Roitfeld
Story praví, že Orson je milenec z města hříchu, kterým je v tomto případě džungle zvaná Nový York, dalo by se tedy snad předvídat, že nás čeká vůně barevná, energická, mnohovrstevnatá, živá - a já vám nevím, nějak mi to nehraje. On ten Orson nebude nějaký ten úspěšný CEO - nebo tak něco, on to bude umělec, který zřejmě v rámci lehce dekadentních osobních libůstek vystupuje pod téměř uměleckým pseudonymem Orsie někde na Dolním Manhattanu, zbožňuje tuberózu, ach tuberózu, tuny tuberózy, taky mandle a vanilkové soufflé - ale jen střídmě, aby dopnul kostým, dost na tom, že si občas dá anýzový likér, ten je taky samá kalorie, mrcha...
No tak tohle je Orson - tuberóza v plném květu s nějakou tou dobrotou navíc...
Prý unisex. A coby ne... Dnešní - dynamicky se vyvíjející - doba přeje odvážným...

...tak tahle sivá, tuberozová variace zní krásně!.
Miru Je pěkná, na moje poměry už trochu příliš směřuje k vůni téměř jedlé - pro tu sladkost, vanilku, mandle, ale líbí se mi...
//Potřebovala bych ji zkusit, až bude zima...//
teena-s Tvá recenze na pánskou Dia nemá chybu.
A i ty ostatní. Moc ráda je čtu a neskonale mě baví
(navíc z nich mám i naprosto jasnou představu, jak vůně voní..)
teena-s Musím se přidat - Tvoje recenze jsou boží...![]()
...a to právě mě se zas líbí moc!, to, že to jde do gurmánštiny![]()
Miru Chápu, já na gurmánky obecně moc nejsem, na vanilku taky ne, teď jsem dopsala naprosto strašnou a strastiplnou recenzi na Sensual & Decadent LM Parfums, tu sem ani nemůžu dát
, tam mě ta vanilková sladkost úplně drtí...
...tak šup sem s ní! To mě zajímá!![]()
(beztak to s Tebou versus já bude jako s Fleur - ta má smrt zadušením vanilkovým krémem já éterickou molekulu vanilky na ledovém zmrazku...
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje