Timothy Han Edition
https://alibi-notes.webnode.cz/l/timothy-han-edition/

Krásné recenze, zpříjemnila jsi mi večer, díky... ![]()
euridike Hezký popis, ale pro mě asi žádná nebude - zaplať bůh!![]()
Timothy Han Edition
Nádherné! ![]()
Jen musim dodat, že Heart of Darkness se na mně rozkládá mnohem přívětivěji. Zamilovala jsem se do ní, bude flakon (ve zkratce..vzdušný kadidloký kouř + pudr + zelená fialka)
alibi Krásně shrnuté a děkuji za zmínku! ![]()
euridike svěženkář Korsičanka děkuji
Martuladěkuji, gratuluji k nové lásce :) na mě to nebylo ono
... kdepak, nejsem zpět, jen jsem tuhle recenzi někomu slíbila, tak jsem ji rovnou dala do databáze - ovšem pak jsem dotyčnému ještě v půl jedné v noci vysvětlovala, jak jsem tu recenzi /ne/myslela, což mě opět utvrdilo v tom, že já recenze psát fakt nemám... :) Ale pořád sem ráda chodím číst, jste všichni skvělí... :)
alibi Mně se líbí ten člověk, to by byly portréty.![]()
což mě opět utvrdilo v tom, že já recenze psát fakt nemám... :)
Se prober...opak je pravdou - ty naopak psát MUSÍŠ.![]()
A že to nějaký jedinec nepochopí okamžitě....tak mu to holt vysvětlíš, no.
![]()
... no on měl ten jedinec tu smůlu, že byl do té recenze tak nějak zahrnut, takže se snažil dobrat podstaty mého sdělení /mi bylo zase líto, že tohle lidem dělám, že je tahám do recenzí - a některé citlivější typy jsou z toho ne úplně šťastné.../
Což mi připomnělo, jak jsi nakreslila Hwi -
!!! /... pro T. H. by byla čest nejvyšší, kdybys ho nakreslila.../
No ale místo toho jsem dala na blog mikroesej o dramatu Nepřítel lidu - to nikomu alespoň neublížilo! ![]()
... kdepak, nejsem zpět, jen jsem tuhle recenzi někomu slíbila, tak jsem ji rovnou dala do databáze - ovšem pak jsem dotyčnému ještě v půl jedné v noci vysvětlovala, jak jsem tu recenzi /ne/myslela, což mě opět utvrdilo v tom, že já recenze psát fakt nemám... :) Ale pořád sem ráda chodím číst, jste všichni skvělí... :)
To je ale škoda... číst tvoje recenze mě vyloženě těší :)
No tak to mě fakt těší, opravdu - děkuju...
Jak jsem tady už psala, napsaných recenzí mám docela dost, tak já zase něco hodím do dtb /nebo na blog/, jen teď nedokážu napsat něco nového, stejně tak teď o vůních a recenzích o nich neumím moc mluvit/diskutovat, třeba to zase přejde... ![]()
euridike prosím pěkně o odkaz na blog, děkuji!
Také nemám úplně dobrý pocit, že by lidé, které jsem do recenze zatáhl, to měli číst... zvlášť tu o Female Christ. Takže Tě chápu.
Nezkoušel někdo Mixed Emotions od Byredo? Nevím proč si myslím, že by se mi líbila :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.