jerry Tyjo a mně už třičtvtěroku leží doma testovací sada pánských Amouage... no toto!
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
svěženkář No, teda!
Tak šup zkoušet. Naposledy jsem je v létě ovoňovala v Ingre., ale v rychlosti, tak nevím, které mi voněly
Ale některé fakt jo!
To je ale trestuhodné...měl bys své opomenutí rychle napravit![]()
Já jsem z těch pánských úplně nadšená - toto jsou prostě ty původní "husté" amuážky (pánské i dámské), ne ty líbivky v duhových flakóncích z posledních let.
jerry Právě že to u tebe čtu:) A pamatuju si jen Interlude Man a vím, že se po chvíli krásně rozložila![]()
Mě se některé líbí tak, že bych je i nosila (už jsem se poohlížela i po odstřiku - flakón bych asi měla na doživotí).
teena-s Ty nejsi žádný troškař![]()
Korsičanka jerry Jakmile rozumně rozvolní (zahrádky), vyrazím do Prahy a vezmu s sebou.![]()
Wanderpsckety mám v hlavě 2. Ale visí to teď na zkoušení... resp. mém nezkoušení.
svěženkář Oki. Díky!
Ale visí to teď na zkoušení... resp. mém nezkoušení.
Tak vidím, že v tom nejsem sama - plná krabice vzorků, ale víc jich přibývá než ubývá. Nějak mi chybí ta "radost ze zkoušení".
Asi mi chybí ty otevřené parfumerie a možnost se po nich projít a pokochat se pohledem. Jinak si to nedovedu vysvětlit.![]()
Tak vidím, že v tom nejsem sama - plná krabice vzorků, ale víc jich přibývá než ubývá.
Toto ![]()
ale nejako verím, že pri wanderpaketoch ma pritlačí vedomie, že na to niekto ďalší čaká.
jerry Tak mne chuť nepřešla. Jen někdy na některé vůně není chuť a jindy mám větší motivaci. Třeba teď jsem dostal vzorek a měl vůni zarezervovanou. Takže jsem musel ozkoušet, jinak už by těšila někoho jiného.
A ano, vůně se hromadí! Taky mi kopice roste rychleji než ubývá. A třeba oudy jsou brzda. Ty, co se nesmejou, si nechávám na víkend. A člověk pak vyzkouší max. 4 za víkend.
No, proto jsem spustil ten Wanderpacket. A připravuji další.
Jeden svěženkový, začne u slniecko, protože u prvního je až na konci.
Druhý s vůněmi od Prina Lomrose.
A jak to tak vypadá třetí s pánskými vůněmi. ![]()
Miru u mne je to něco přes 150 vzorků, všechny doputovaly za poslední 3 měsíce a dalších tak 40-50 ks je na cestě, většinou v balíčcích s flakony.
Třeba včera a dnes upravuji s jedním německým sběratelem balíček. Začali jsme u 4 flakonů a pak mi nabídl vzorky ze svých odstřiků za 2,5€ kus. Když tam jsou vůně, co stojí 200-400€ 100ml (někdy i za 50ml či 30...), tak neber to. Takže jsem někde přes 15 vzorků k tomu. A přihodili jsme i flakony, protože mi nabízel další skvosty za 40-90€. A nekup vůni, co chceš zkusit, nová stojí 245€ a můžeš mít tester za 50€... Takže jsem na 7 flakonech ![]()
![]()
A víš ty, co jś s těmi flakony udělám... narvu je do balíčků a po cestě do Brna/ z Brna nechám v nejmenovaným městě jako wanderpackety. A po bleskovém ozkoušení je jedna recenzentks pošle dál, ju? ![]()
slniecko Už se chystám na ten svěženkový! ![]()
svěženkář ježíšmarjá
to je darda. to není možný vyzkoušet a vypotřebovat za sto let :D
svěženkář Tak to tu ještě nebylo:))) Jsi děsný pokušitel![]()
svěženkář teším sa!!!
Miru to ani tak nie je o strate chuti, ako skôr o tom, že sa furt chystám dostať sa k tomu v kľude (čo je samozrejme nonsense), s tým, že aby som si ich poriadne vychutnala a potom to odkladám, lebo každý deň je záhul a ono čím viac sa to kopí, tým je potom už aj väčší problém začať.
Pričom racionáne viem, že keď sa do toho pustím, tak to bude potešenie a v podstate aj kúsok relaxu, ale tak nejako nie a nie sa k tomu dokopať za bežnej "prevádzky".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje