Výdrž výborná. Uvažuju o ní na léto (místo mé letní stálice Terre d´Hermes) - Black Afghano i Smoke se mi líbí opravdu hodně, ale do kanceláře a na pracovní jednání to není úplně ono
.
Ale to maskování za vetiverem mi přijde O.K.
Výdrž výborná. Uvažuju o ní na léto (místo mé letní stálice Terre d´Hermes) - Black Afghano i Smoke se mi líbí opravdu hodně, ale do kanceláře a na pracovní jednání to není úplně ono
.
Ale to maskování za vetiverem mi přijde O.K.
Serge Lutens: Tubereuse criminelle
(bell jar)
Naftalín, benzín, vůně nových plastů... rychlá kára, sladká holka se žvýkačkou...

Žvýkačkovitost se mění v sladce tuberózové děvče se skupinkou kamarádek (jasmín, hyacint, pomerančový květ) a následně postupně v krémovou decentní nádheru po mnoho dalších hodin. S tuberózou v hlavní roli... kriminálně nekorekní vůně posilující genderivé stereotypy.

Z té krémové krásky upadnete...

svěženkář Jen se neboj tu moji krásku pojmenovat:)))
svěženkář Přesně vystiženo včetně obrazového doprovodu. Vím, proč je mi tak protivná
.
Fleur Protivná v žádném případě
-svůdná, lákající a ulovivší![]()
Edit: Na sobě mám právě její mladší sestru![]()
Korsičanka + vonnokvětka, rybíz a kůže, - zelený vetiver a krémový santal
To zní trochu jako vylepšení... ![]()
svěženkář Tak sestřenice, či snad dcerka?![]()
Korsičanka příbuzná určitě! ![]()
teena-s Děkuji!
Fleur Děkuji! Byť se mi TC libí.
alibi Ten vtípek jsem si nemohl neopustit ![]()
Ještě párkrát napište že Tubereuse Criminelle je takový poklad, a já si fakt začnu vyčítat že jsem ji před lety na Notino nekoupila (byla v hranatém flakónu i s Cuir Mauresque) ![]()
33lejaby Takových "pokladů" jsme všichni nechali ležet... důležité je objevit ty svoje poklady a pořídit je dnes či zítra ![]()
33lejaby Takových "pokladů" jsme všichni nechali ležet... důležité je objevit ty svoje poklady a pořídit je dnes či zítra ![]()
@svěženkář Svatá pravda![]()
33lejaby Přečti si příspěvek od Fleur a někdejší od andry a budeš v klidu![]()
Právě že Kriminálnice měla tak rozporuplné recenze, že se mi do ní naslepo jít nechtělo. Čehož teď tak nějak lituji ![]()
33lejaby Nebo zkus sehnat vzoreček. Mám 2 lahve, tak Ti případně jednu mohu přenechat... pokud bys po ní nesmírně zatoužila ![]()
Kiste Slumberhouse Extrait
...černé hutné meruňky.
Miluji meruňky!.
...ale tyhle jsou tmavé, temné, minimálně sladké,
namedověle měkoučce tabákové, přelité sirupem z bezinek macerovaných ve whisky, v níž se ráchají i tmavé khaki listy pačuli,
a do téhle požitkářské taveniny padají ještě i hobliny z broskovových jader, jež cestou svými ostrými hrankami kreslí drobné jizvy do šťávou naducané dužniny...
Slast.
...dejte mi doutník, křeslo a drink, prosím -

Copala(no.2) Xinú
...miluji kopálovou pryskyřici(jak někde vidím vonný olej, kupuji a doma fetuji...),
a tady ji mám, mohu si ji dát na kůži a sjet se...
Delikátně prosypávaná vanilkovým hedvábím a molekulami bezgravitačního pepřového vánku, jenž vytváří až slastně narkotický alkoholový dojem, jakoby pružně pohyblivý vláčný oblázek z navanilkověle pepřové taveniny.
Nádherné!...
...tiché, labužnické, něžné, efemérně hluboké

Myrrh Casati Mona di Orio
...ano, existují nádherné vůně!.
Labužnické, něžné, plné, křehké, svůdné, gurmánské, s dechem po likéru, s uhlovými řasami a výstřihem na zádech až k pasu, s výmluvným pohledem, s prostorem bez času a omezení...
Všechny ingredience ve složení jsou vyšlehány do nadýchané pěny, hladivé, klouzající se éterem, jak závoj nevěsty tančící ve větru, jak saténové pyžamo padající z ženiných oblých ramen a i s její vůní se poddaně snáší k zemi...,
kde nakonec skončí i ona dáma - prachově průtahové delikátní guajakové mýdlovo se stopami lékořice s kdysi nádherné vůně Lolita Lempicka EdP, zbytky, kapky drinku na rtu, stopy cigára na patře, malátnost, pudr i rtěnka setřeny vášní...
Velká, vlastně strašná
škoda směšné intenzity i výdrže

Cuir Tabac David Jourquin
,,...Wattsone, jak prosté!.."
Chlast a tabák.
To chci...
...sladký tabák, teda spíše nasládlý, ale plný chutí a hladce hustý, s oblým levandulovým vánkem prohřátým teplem těla(pižmo)
...jakoby éterická forma Mon Guerlain EdT s luxusním cigárem mezi rty...
Překrásné.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.