![]()
![]()
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
Korsičanka mozna bych zkusila spis Dorian's Spleen? Libila se mi vic nez Altamura.
Ad znacky parfumeru, ja to beru tak, ze si tvori to, co oni sami chteji. Jinde je muze svazovat zadani. Prece jen i ta znacka, kde je kazda vune od jineho parfumera, musi mit nejaky koncept, ne kazdej pes jina ves ![]()
Včera som skúsila dva nové parfémy v pobočke Notina, nejaká mainstramová značka. Ako nenadchli, ale aj tak by som k nim chcela napísať aspoň krátku poznámku...
No..a kto zabudol, čo to bolo?
Boli to také flakóny, čo vyzerali trochu ako zapaľovače, pomerne masívne, jeden strieborný a jeden dymovohnedý, a nebola to taká tá značka, čo si na zapaľovačových flakónoch zakladá.
Pamätala som si z nejakého dôvodu Rabanne, ale zjavne to nie je tak...
Nemáte nejaké tipy?
slniecko Ralph Lauren Ralph's Club?
Dokázal by mi někdo poradit parfém s vůní petúnií?
Tana1112 Pár vůní existuje, ale v Evropě většinou nedostupné. Našla jsem i nějakou v Srbsku a na Ukraině. Většinou v kombinaci se značným množstvím jiných květin...Takže kdo ví, do jaké míry bys v nich petúnii ucítila
Mrkni na Parfumo -Verzeichnis-Duftnoten, jsou tam 3 druhy petúnií.
Tana1112 Pár vůní existuje, ale v Evropě většinou nedostupné. Našla jsem i nějakou v Srbsku a na Ukraině. Většinou v kombinaci se značným množstvím jiných květin...Takže kdo ví, do jaké míry bys v nich petúnii ucítila
Mrkni na Parfumo -Verzeichnis-Duftnoten, jsou tam 3 druhy petúnií.
Děkuji, zkouknu :-)
Po rokoch mi vybehla reklama na elnino. Nakupujete tam niekto? Je to ok?
A já se přidám s otázkou: Nakoupila jste některá parfém na kaufland.cz prosím? Pokud ano, byla vůně v pořádku???
V kaufland.cz bych nenakupovala, funguje jako marketplace, přeprodává od jiných, většinou zahraničních prodejců. Odstoupení od smlouvy řešíš přímo s prodejcem, ne s kauflandem, takže já bych se bála, že dorazí fake.Někdy ty ceny vůní jsou dost podezřelé
Elnino bych řekla podle dostupnosti zboží, značek, skoro totožný cen, že je spřízněno s Profiparfemy. Profiparfemy bez problémů, nevím jestli jsem vytvořila objednávku přes Elnino, ale na Profiparfemy nákupy několikrát a bez problémů. Nebála bych se ani na Elnino
33lejaby Přesně to jsem si říkala, díky za utvrzení. Ale optat jsem se musela:)
33lejaby ďakujem!
slniecko Na Elninu bych akorát nepřihazovala další zboží, takové ty maličkosti, když už jsem tady, pokud opravdu chceš jenom jednu věc. Posílají z více skladů a rádi objednávky dělí do více balíčků, doručení trvá různě dlouho... přitom sami jsou schopní denně urgovat, že sis balíček ještě nevyzvedla, když lhůta stále běží.
Po rokoch mi vybehla reklama na elnino. Nakupujete tam niekto? Je to ok?
Ja som dávnejšie z elnina nakupovala veľa a často, potom som nejaký čas prestala, lebo sa im totálne eliminoval sortiment. Vždy som bola spokojná, nikdy neprišiel fake a dokonca som niečo aj vracala a úplne bez problémov. Často som si osobne vyzdvihovala, kým mali predajňu v Cubicone.
Čo som pozerala, tak majú zase celkom pekný výber a rozumé ceny. Určite by som sa nebála odtiaľ objednať.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY