jo tak, to se mi ulevilo.. Jenže teď jsem zjistila, že mají i Vanille Aoud a nevím, co mám dělááát ![]()
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
tak to neporadím, tu bohužel nemám vyzkoušenou ani letmo jako DD... tak asi obě? ![]()
Prosím o radu, zítra by měla v Douglasu Na Příkopech proběhnout promo akce kosmetiky Armani…nepřišla Vám někomu náhodou pozvánka a nevíte, jestli tam bude nějaká sleva na výrobky nebo dárek k nákupu nebo zda se jedná pouze o líčení…moc by mi to pomohlo, ať tam zítra nemusím volat nebo tam chodit zbytečně…mockrát děkuji ![]()
Obávám se, že to momentálně není možné
. To zase bude zítra náročný den... Na elninu budu 10x za hodinu...
Nevíte jestli nebyla v nedávné minulosti reformulována Douce Amere? Mám odstřik, o kterém nemám důvod myslet si, že to není originál a pak ještě vzorek, který mám cca 3-4 roky. Vzorek voní jinak, lépe. Je sladší, výraznější, má více nuancí. Nemohlo dojít k nějaké reformulaci v souvislosti se změnou flakonu (z hranatého do zvonku)?
S Douce Amere nevím, ale vzpomínám si, že jsem kdysi četla Turinovu recenzi na Fumerie Turque, kde se nelichotivě zmiňuje o její reformulaci. Takže na základě toho si myslím, že totéž se mohlo stát i Douce Amere.
Douce Amere byla výrazně reformulovaná v roce 2010. A ano. Bývala sladší a hutnější.
Douce Amere byla výrazně reformulovaná v roce 2010. A ano. Bývala sladší a hutnější.
Díky, i wendulce. Jj, já jsem si říkala, že mě snad nos nemate. I jsem přemýšlele jestli to nemůže být rozdílem v aplikaci (kapka ze vzorku oproti střiku z rozprašovače), ale je to opravdu hodně citelný rozdíl.
totéž se tuším stalo i Vetiver Oriental ![]()
...a Chergui a mnoha dalším (Datura Noir, Clair de Musc, Chypre Rouge, Musc Kublai Khan...). U některých to bylo v roce 2010, u jiných 2012 a tak, různě. S většinou vůní Serge Lutense jsem se dychtivě
seznamovala hlavně v období 2008 - 2009, takže ty, co jsem měla a spotřebovala, si nové pořizovat nebudu, ty co ještě mám, si teď už uchovávám pro případná budoucího srovnávání a pro příští generace. Ne, že by ty reformulace byly otřesné, v některých případech to není úplně špatné a vykuchané, ale...
Já to přežiju, i když mě to mrzí, ale říkám si, mít e-shop, tak z toho šílím. Jakákoli změna vůně padá na hlavu e-shopu (jakože fake nebo v lepším případě nějaká várka pro kdovíjaké trhy).
...mám dojem, že je to jak epidemie.!
To vykuchávání vůní...![]()
Z poslední doby - vlastní zkušenost -
Eternity(a to nemyslím tu úplně před x lety vydanou, i za posledních pár let se zase zhoršila)
My Name - i to mi při při prvním setkání přišlo "hustší", s větší intenzitou...
...ano, ceny na internetových parfumeriích jsou sice lákavé, ale kvalita u čím dál více vůní jde valem dolů.
V podstatě se blíží Avonu...
http://www.parfemy-elnino.cz/parfemovana-voda-m-micallef-studio-vanille-aoud-edp-75ml-3-5g-pencil-gold-60359.html
Prosím, může mi někdo vyložit, o co jde? To k tomu dávají nějakou tužku?
Máte někdo zkušenost s Epic extrait, prosím? Kdesi v diskusi jsem četla, že se moc od EDP neliší.
Odvážili byste se darovat Si Lolita mladé dívce? 12 let.
Odvážili byste se darovat Si Lolita mladé dívce? 12 let.
Já bych se klidně odvážila. Soudím podle sebe - mně jako dvanáctileté dívce by se líbila.
Čo sa týka vône, tak závisí od toho dievčatka aké má rada, mne by skôr vadil ten názov.
Kdo znáte od Caronu obě verze - Bellodgia a Più Bellodgia, jaký je v nich prosím rozdíl?
tak švidrám už, nebo ten nápis není na středu toho čtverečku? (fungl nová 100 ml z Elnina)
No to teda není. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články