Šla jsem se podívat na manželův flakón, zda v tom není nějaký umělecký záměr. Ale na tom jeho je nápis uprostřed
.
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
na fotkách na netu je nápis taky umístěný excentricky ![]()
Oprava : tak až dodatečně jsem pochopila, o co jde
a slibuji, že půjdu na nějaké vyšetření
...
fu, tak toto som zvedavá, ako sa vyrieši, mám v košíku Teazzuru, tak počkám na nejaký verdikt, či ju vezmem...
Taky jsem se hned šla podívat. Náš flakon má nápis symetricky.
Je možné, že kvůli této chybě to bylo se slevou pro internetové prodejce? ![]()
Taky si říkám, jak tohle vzniklo? Nějak si neumím představit, že by to Guerlain vědomě pouštěl do světa, byť se slevou. A že by si toho výrobce nevšiml se mi taky nezdá. Namátková kontrola v některé z fází výroby by tohle snad měla odhalit - a vytištěných vadných etiket musela být hromada.
Já budu strašně zvědavá, jak budu elnino reagovat (vedle standardního postupu). Položila bych jim pár doplňujících otázek.
Vypadá to na celou várku s tímto typem samolepky, na parfumo jsem objevila ve sbírce jednoho uživatele L´Homme Ideal a když se podíváš, ten nápis na samolepce taky není uprostřed. Hele http://www.parfumo.de/Benutzer/Moreno/ParfumBild/55049 .
Ze zkušeností se sériovou výrobou i z jiných oblastí, o níž obecně nemám iluze co se naprosté preciznosti týče (vzpomeň si, jak jsem ti psala o tom Xerjoffu), si nejsem jistá, zda o této chybě v továrně vůbec věděli. Anebo když už o ní věděli, podle mě pokud neměli okamžitě k dispozici v ten daný den jinou sadu samolepek nebo flakonů, tak to vyhodnotili jako tolerovatelný kosmetický nedostatek a výrobu kvůli tomu ten den nezastavovali a jelo se dál. Jo kdyby tam byla třeba chybně vytištěná písmenka, to už by to zastavili a počkali.
vůně samotná je podle mě naprosto ok, včetně intenzity (testováno několik dní).
napadlo mě, že jim to možná ujelo v továrně no ![]()
jinak pokud jde o krabičku, měla vyřízlý a přelepený kód. což nevypovídá o ničem, já mám na tyhle "štěstí" a s obsahem jsem dosud problém neměla.
Manželův flakón (50 ml) je ze Sephory a štítek je vycentrovaný. Asi jiná šarže...
Ale před časem jsem zveřejňovala fotku svého Diora - taky z kamenné prodejny - a ten měl zase pro změnu štítky DVA
pod sebou. A u miniatur se mi stává celkem pravidelně (a hrozně mě to štve), že jsou štítky nalepené nějak šejdrem a nebo na oblých tvarech málo drží a odlepují se. Jako by to bylo zadarmo ![]()
Čistě teoreticky -
za jak nejlevněji se dá koupit vůně Toma Forda, resp. White Suede.?
Děkuji
Zkoušela jsem nedávno: absolutně nesladká, více vůně dřevitá než chypré, slabě pepřová, výdrž bohužel velmi malá a intenzita taktéž.
Uhlídat tester na elninu?
Tak to mě při zkoušení vůbec nenapadlo.
Kdesi som čítala, že vonia ako Elie Saab Le Parfum bez medu. Vnímaš to tiež tak? Keďže nie je intenzívna, nemala by byť natoľko ostrá ako Le Parfum.
To bych ani neřekla... Elie Saab se točí kolem pomerančovýho květu - tady po něm není ani vidu, ani slechu.
Když má člověk kliku a stihne vůbec něco zacítit (výdrž se dá počítat na vteřiny), tak to bude leda tak nudně sladký pižmo s jiskřičkou pačuli.
S původním Aromatics Elixirem nemá společnýho NIC... ale rozhodně, jak již sám pohled na matný bílý flakon napoví, je docela blízko Narcisovi.
Asi se podobnejch flakonů dočkáme v ještě větší míře, a vsadím se, že v nich budou i genericky stejný vůně ![]()
Po zkušenostech s Angelem a jeho odnožemi jsem zklamaná z toho, jak Angel de Cuir nejde do prostoru. Docela drží, ale i po cca 10 střicích se musím dost snažit, abych cítila, jak voním. To se mi nestává. Máte to někdo podobně? Podotýkám, že ho použivám jednou za čas, takže o navyknutí na vůni nejde.
Znáte někdo French Cancan od Caronu? Narazila jsem na něj ve slevách v allbeauty.
Tiež na neho od rána pozerám a cápem sa po prstoch...![]()
Já zkoušela čistý parfém, ten začíná ovocným jasmínem s trochou zeleně, fialkou a najemno namletými nesladkými mandlemi. Potom se rozvoní do moc pěkné růže s pomerančovým květem a tóny chypre. Ale nevím, jestli by EdP pracovala stejně a i tak naslepo jí podle mě asi není úplně radno brát.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje