Jj, já si mezitím přečetla i recenzi na bois de jasmine. Victoria píše, že oproti verzi, kterou zkoušela, proběhla v roce 2011 reformulace a že ta vůně je teď o hodně plošší, "levná". A nejvíce negativně se ty změny projevily na EdP. Tak já do toho naslepo nejdu (aspoň ušetřím).
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
Prosím, jak moc výrazná je růže v Calligraphy Rose? ![]()
Tak dnes dorazila Essence od NR. Vůně se mi líbí moc, jen mě překvapuje rozprašovač: hrozně málo to stříká, to je normální?
Docela se nadřu, než to na sebe nastříkám v (pro mě) optimálním množství...
No pokud se ptas ciste jen na jeji vyraznost, tak asi tolik jako v Parfum Denis Durand Couture. Tam je typove taky neprilis vyrazna a "medova". Jinak si ale vubec podobne nejsou. Tak jestli to takto aspon trochu pomuze.
Děkuji.
Nesmejte sa mi, fakt na to neviem príssť - ide o značku Anna Sui - sú tie parfémy primárne určené pre deti, alebo pre dospelých?
Taky nad tim váham... ale řekla bych, že je to pro dospělý... asi.
Mam blbej a drobnej dotaz. Kdybyste si chtěly koupit No. 5 Premiere (2014), kam byste šly? Na českejch eshopech je docela vzácná a všude jsou obrázky tý starý Premiere, což mě znervózňuje, nechci to pak vracet. V Sephoře jsem ji dneska viděla za nějakých 2800, do Douglasu, Fannu a Marionnaud jsem se nedostala, myslíte, že by tam mohla bejt za zajímavější cenu?
já se ti dneska kouknu... pokusím se na to myslet ![]()
Moja skúsenosť: chcela som kúpiť starú verziu na Elninu, tak ako bolo na obrázku, ale poslali mi No.5 Premiere 2014, čo ma nakoniec tiež potešilo, lebo to bol tester 100 ml, s viečkom, za cca 68 eur. Treba vystriehnuť a skúsiť. Ak by Ti za túto cenu poslali starú verziu, odkúpim
Díky. Nakonec jsem to teda riskla po net. Dám vědět, jak to dopadlo ![]()
Mám si koupit Lyric extrait? Stojí za to? Měla jsem EDP a prodala ji, válcovala mě. Moc růží, moc chypre. Hodně mi připomínala Palomu Picasso Mon Parfum.
No, ak je ti v EdP "moc růží", tak tu to lepšie nebude...extrait je hladší a hlbší, ale proste na tému ruže...mňa ale nevalcuje ani jedna verzia (a okolie, zdá sa, tiež ešte žije:) )
Díky. Už je to déle, co jsem ji měla. Necítila jsem se v ní pohodlně, ale extrait mě láká...
Jakou vůni mám koupit klukovi k 15.narozeninám? Doteď používá samé Adidasy a Axe, ale chtěla bych mu k občance nadělit něco krapet lepšího. Ale zase nic extra drahého, protože to bych si na sebe akorát ušila bič
. Děkuju předem za tipy.
...mým "mužům" se líbí, nosí
The One Man Dolce Gabbana
Uomo? Moschino
Versace Pour Homme
Hugo Boss Night
Déclaration Cartier, L´Eau par Kenzo - to by se mohlo líbit jemu i holkám
.
Děkuju všem za tipy!
Miru, které to Uomo myslíš, od Moschino jsem žádný nenašla. Nemyslíš od Laury Biagiotti?

Aha, děkuju!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje