viktorka_od splavu Bottega Veneta by taky mohla být pěkná. A možná by šla i ta nová Eau de Velours, má všude moc dobré hodnocení.
Jinak pro stále mladistvou dámu bych vybírala spíš mladistvější vůně, aby se neurazila.
viktorka_od splavu Bottega Veneta by taky mohla být pěkná. A možná by šla i ta nová Eau de Velours, má všude moc dobré hodnocení.
Jinak pro stále mladistvou dámu bych vybírala spíš mladistvější vůně, aby se neurazila.
continuity http://www.lazne-lednice.cz/cs/ubytovani
Má myslím vše co požadujete. Hlavně se mi moc líbil dostatečně velký bazén, kde se dalo perfektně zaplavat. Lednice je známá, ale dá se i do okolí. Jídlo bylo výborné, polopenze a oběd v restauraci tam nebo v Lednici
Sweet Potato Shalimar mám nejraději EdP, ale je dost osobitý, možná by byl bezpečnější v nějaké odnoži. Třeba ten modrý, co navrhovala viktorka.
continuity Mohlo by to být i někde jinde? Pěkné mi připadaly Luhačovice a termální lázně Velké Losiny.
Sweet Potato Jestli dáma není velká dračice, asi by se jí L`Instant Magic mohl líbit![]()
continuity V JČ jsou lázně v Bechyni - je tam zámek, za větším kulturním vyžitím se musí do Tábora, ale krajina v okolí je nádherná (procházky po rovině).
Třeba ti někdo poradí lépe v jiném vlákně, tohle je primárně parfémová poradna
.
continuity můžu doporučit termalni lázně Rogner Bad Blumau, bohužel teda nesplňují požadavek místa ( 130 km pod Vídní) a nejsou tam památky, jen malé městečko. Procházky se dají dělat v rámci velkeho areálu (lázně navrhoval Hundertwasser) nebo v přírodě mimo areál. Docela si tam potrpí na body&mind, takže ne jen bazény a procedury, ale i kosmetika, solné jeskyně, jóga, mistnosti na relax a na čtení, vlastní zahrada a sad, který zásobuje kuchyň atd.
diky moc za tipy. pak mne napadlo, ze jsem to dala do spatneho vlakna. jeste to prehodim, jinak Lednice vypada skvele. ja prave chci nekde, kde jsou pamatky. mama chtela vzdy na zamky na Loire, co uz asi zdravotne neda, ale pak z ni vypadlo, ze v Jiznich Cechach byla naposledy na stredni skole a na Morave detto. proto chci neco, kde si proste ty pamatky jeste uzije.
Sweet Potato cenová hladina....cca?
A je pani dostatočne mobilná niekam si dôjsť (trebárs na luxusnú kozmetiku?)
Bohužel bydlí v místě, kam slunce nesvítí.;-) Autem sice jezdí, ale že by jela kvůli kosmetice na otočku do Prahy, to už ne. Takže luxus musí za ní.
Koukala jsem, že máš na poličce Candy Kiss a pěkně o ném píšeš, líbí se mi to...
Jakou má ta vůně, prosím, intenzitu a výdrž?
A dala by se k něčemu připodobnit.?
A nebo - neměla by jsi, prosím, tip na hustou prachovopižmovou vůni, ale poněkud víc sladší.?
(něco jako Narciso NR s porádnou dávkou vanilky a cukru...)
Intenzita: spíš u těla
Výdrž: já se polívám průběžně, takže vlastně nevím (ale rozhodně není během hodiny fuč, to ne).
Pro mě je hodně blízká Mon Précieux Nectar (a všimla jsem si v recenzích, že nejsem s tímto postřehem ojedinělá).
Zkus ji - podle mě by mohla splňovat tvůj požadavek.
Možná nějakou vůni s heliotropem - Heliotrope od Reminiscence nebo Etro.
A co Tenue de Soirée? Sladká pudrovka.
Neznam.! Jdu kouknout. Dekuji!
Já vím, že už jsem s těma Amouage trapná, ale nekupoval někdo v poslední době tester? Všude jsou teď focené bez vršků, ale dřív na testrech vršek byl
.
Na Elninu jsou testry Amouage za dobrou cenu....Bracken, Lilac Love ![]()
https://www.parfemy-elnino.cz/amouage-bracken-woman-parfemovana-voda-pro-zeny-100-ml-tester/
https://www.parfemy-elnino.cz/amouage-lilac-love-parfemovana-voda-pro-zeny-100-ml-tester/
Cervanek Tak nevím...chci slevu 15 %, kliknu teda na Amouage a když to hodím do košíku, tak se objeví, že sleva je omezana jen na některé značky![]()
. I tak by to asi momentálně vyšlo líp na Elninu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.