Blbé a drobné (parfemové) dotazy

12. srpna 2014 17:51
Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 21:45

viktorka_od splavu Bottega Veneta by taky mohla být pěkná. A možná by šla i ta nová Eau de Velours, má všude moc dobré hodnocení.

Jinak pro stále mladistvou dámu bych vybírala spíš mladistvější vůně, aby se neurazila. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 21:49

continuity  http://www.lazne-lednice.cz/cs/ubytovani

Má myslím vše co požadujete. Hlavně se mi moc líbil dostatečně velký bazén, kde se dalo perfektně zaplavat. Lednice je známá, ale dá se i do okolí. Jídlo bylo výborné, polopenze a oběd v restauraci tam nebo v Lednici

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 21:49

Sweet Potato Shalimar mám nejraději EdP, ale je dost osobitý, možná by byl bezpečnější v nějaké odnoži. Třeba ten modrý, co navrhovala viktorka.

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 21:55

continuity Mohlo by to být i někde jinde? Pěkné mi připadaly Luhačovice a termální lázně Velké Losiny

Offline Korsičanka blogger
13447 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 21:55

Sweet Potato Jestli dáma není velká dračice, asi by se jí L`Instant Magic mohl líbit

Offline Fleur blogger
6825 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 22:04

continuity V JČ jsou lázně v Bechyni - je tam zámek, za větším kulturním vyžitím se musí do Tábora, ale krajina v okolí je nádherná (procházky po rovině). 

Třeba ti někdo poradí lépe v jiném vlákně, tohle je primárně parfémová poradna .

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 22:05

continuity můžu doporučit termalni lázně Rogner Bad Blumau, bohužel teda nesplňují požadavek místa ( 130 km pod Vídní) a nejsou tam památky, jen malé městečko. Procházky se dají dělat v rámci velkeho areálu (lázně navrhoval Hundertwasser) nebo v přírodě mimo areál. Docela si tam potrpí na body&mind, takže ne jen bazény a procedury, ale i kosmetika, solné jeskyně, jóga, mistnosti na relax a na čtení, vlastní zahrada a sad, který zásobuje kuchyň atd.

http://www.blumau.com/en.html

Offline continuity
42604 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 22:18

diky moc za tipy. pak mne napadlo, ze jsem to dala do spatneho vlakna. jeste to prehodim, jinak Lednice vypada skvele. ja prave chci nekde, kde jsou pamatky. mama chtela vzdy na zamky na Loire, co uz asi zdravotne neda, ale pak z ni vypadlo, ze v Jiznich Cechach byla naposledy na stredni skole a na Morave detto. proto chci neco, kde si proste ty pamatky jeste uzije. 

Online slniecko admin
19497 příspěvků moje polička 01. února 2018 10:58

Sweet Potato cenová hladina....cca?

A je pani dostatočne mobilná niekam si dôjsť (trebárs na luxusnú kozmetiku?)

Offline Sweet Potato
40073 příspěvků moje polička 01. února 2018 13:00

slniecko 

Bohužel bydlí v místě, kam slunce nesvítí.;-) Autem sice jezdí, ale že by jela kvůli kosmetice na otočku do Prahy, to už ne. Takže luxus musí za ní. 

Offline Miru
16615 příspěvků moje polička 01. února 2018 15:15

jerry 

Koukala jsem, že máš na poličce Candy Kiss a pěkně o ném píšeš, líbí se mi to...

Jakou má ta vůně, prosím, intenzitu a výdrž?

A dala by se k něčemu připodobnit.?

A nebo - neměla by jsi, prosím, tip na hustou prachovopižmovou vůni, ale poněkud víc sladší.?

(něco jako Narciso NR s porádnou dávkou vanilky a cukru...)

Offline jerry
11114 příspěvků moje polička 01. února 2018 16:25

Intenzita: spíš u těla

Výdrž: já se polívám průběžně, takže vlastně nevím (ale rozhodně není během hodiny fuč, to ne).

Pro mě je hodně blízká Mon Précieux Nectar (a všimla jsem si v recenzích, že nejsem s tímto postřehem ojedinělá).

Zkus ji - podle mě by mohla splňovat tvůj požadavek.

Možná nějakou vůni s heliotropem - Heliotrope od Reminiscence nebo Etro.

Offline jerry
11114 příspěvků moje polička 02. února 2018 11:16

Miru 

A co Tenue de Soirée? Sladká pudrovka.

Offline Miru
16615 příspěvků moje polička 02. února 2018 14:43

jerry 

Neznam.! Jdu kouknout. Dekuji!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. února 2018 14:15

Já vím, že už jsem s těma Amouage trapná, ale nekupoval někdo v poslední době tester? Všude jsou teď focené bez vršků, ale dřív na testrech vršek byl

Offline Nadik
143 příspěvků moje polička 08. února 2018 17:37

Na Elninu jsou testry Amouage za dobrou cenu....Bracken, Lilac Love 

https://www.parfemy-elnino.cz/amouage-bracken-woman-parfemovana-voda-pro-zeny-100-ml-tester/

https://www.parfemy-elnino.cz/amouage-lilac-love-parfemovana-voda-pro-zeny-100-ml-tester/

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. února 2018 19:14

Cervanek Nadik  i tak je prostě rozdíl testru a parfému třeba 500-800 i víc. Proto se ptám na vršky, protože mi jde i o ty falkóny. Asi to risknu, vždycky je měly. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. února 2018 19:21

Cervanek Tak nevím...chci slevu 15 %, kliknu teda na Amouage a když to hodím do košíku, tak se objeví, že sleva je omezana jen na některé značky. I tak by to asi momentálně vyšlo líp na Elninu.