Emi To fakt zkus, jestli ji seženeš.
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
Fialovou propiskou do sešitu s květinovým obalem. Jo, to by šlo :)
![]()
![]()
(co já už si takhle napsala seznamů vůní, co bych si jako, většinou ze zahraničí, objednala..!. Hm, a kde jsou ty seznamy, a vzorky.?. To je jak ta hra s košíkem na eshopu - dávám tam vůně a zas je vyndavám/měním...
)
jerry Chces rict, ze Gris Claire uz neni ani v tom novem flakonu
? Moje vune zehleni? To by byla po Fille en Auguilles dalsi vonava ztrata /ta teda je, ale mrakodrap si nekoupim/. A Mandragore mi taky samozrejme chybi...
slniecko kdybys na ni někdy narazila, nebo na Mandragore bez přívlastku, určitě na mě pamatuj
Ona Gris Glair vlastně je - ale už zase v dalším flakonu. Lutens ji začal dávat do zvonku, čemuž samozřejmě odpovídá cena![]()
jerry Prodava se jeste v te meziverzi "ice-cube" flakon 100ml? A byla vubec stejna jako ta puvodni?![]()
Ta mezi-verze byla obsahově identická, jiný byl pouze flakon. Jenže ta se právě už přestala prodávat.
slniecko kdybys na ni někdy narazila, nebo na Mandragore bez přívlastku, určitě na mě pamatuj
No ak by som narazila na Mandragoru bez prívlastku, vykúpim sklad a budem na tom sedieť ako drak Šmak
.
A jasne, budem si pamätať.
kdybys na ni někdy narazila, nebo na Mandragore bez přívlastku, určitě na mě pamatuj
Setkání s yettim je bohužel pravděpodobnější![]()
jerry Ale diky za infirmaci, tu jsem provahala.
Ano, souhlasím.
Já bych tedy už původní Mandragore nekupovala, kdyby se objevila někde z druhé či třetí ruky - přece jen patřila k těm svěžejším vůním a pokud nebyla dobře skladovaná, bála bych se obsahu.
Mha Levandule je i v Lethe od Ulricha Langa (kdybys chtěla, můžu Ti připravit čerstvý odstřik).
Tak Lethe zní přesně jako to, co bych potřebovala.
ddůkladné ponoření.
Teď koukám, že ji mají ve Vavavoum a že má lekninove tóny, hm, tak to ji asi oželím, škoda.
ad Lethe
...leknín tam vůbec není patrný, nebo určitě ne tak, jako chladivá květina.
Je to vůně pokožky, v čisté, vzdušné podobě.
(vzdáleně typově jako byla vůně Reveal Calvin Klein bez tolika "slanosti")
((ale chtělo by to zkusit, protože poprvé mi připadala hedvábná, lehounká, splynula se mnou... Ale po čase jsem ji vnímala už tak étericky, a spíše dost ambrově a i dřevitě))
Děkuji, připisuji si ji tedy na ten dlouhatánský seznam k vyzkoušení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY