Dama Bianca je květinová(věrná kopie je pak Junoon Noir Al Haramain)
...niché nebo mainstream nebo oboje.?
Tana1112 Napadají mě Gourmand Coquin Guerlain nebo Ore Slumberhouse, obě jsou v zimním období nádherné
Tana1112
Junoon Noir zkusím... jinak oboje. Mainstream nebo niché - nezáleží :-)
Tana1112 Profumum Roma Battito d Ali ? ![]()
Biely kvet Ten jsem měla a používala celkem dlouho, takže teď bych ráda něco zas jiného...
Kiste Slumberhouse
Baque Slumberhouse
Jeke Slumberhouse
Myrrh Casati Mona di Orio
Atomico XXVI Claudio Cutuli
Milano Caffé La Via del Profumo
...tak pak tohle:
https://www.parfumanie.cz/database/detail/elle-l-aime-lolita-lempicka
https://www.parfumanie.cz/database/detail/erl-sunscreen-comme-des-garcons
ty se libi i me podle popisu, od te doby co jsem zkousela toho TF Soleil tak mi ty slunecni plazovky nedaji spat! CDG snad maji jen v londynskem obchode, ale ta LL by se sehnat dala asi.
Sweet Potato v 18 jsem nosila YSL In Love Again, uzasna vune, myslim s rybizem? Skoda, ze uz se nedela chjo...
ad plážovky - ty já zas nesnáším!![]()
Většinou je tam pro mě zabijácká kombinace laděná dozelena z tiaré, ylangu, santalu, soli a opalovacího krému a to je moje smrt![]()
(no, třeba existuje plážovka pro mě snesitelná, ale nezkoumám to
)
Miru Díky za tipy. Neznám teda z toho vůbec nic...:-(
Miru ale zmaknuty je mas! Asi projedu recenze na tu LL, treba me to odradi a budu muset koupit toho TF. Jsi teda studnice informaci, dekuju.
Ja mela za to, ze plazovky neee, ale asi jak je rada opaluju
(oblicej a dekolt teda ne, jen telo) tak mi to voni, nejlepsi je vune kuze po celem dni na slunci u more, ach ach. To chci ve skle!
...tak já jsem opalovací barbar. Když už na slunci jsem, nemažu se ničím. Dřív jo, teď jsem líná jednak, a druhak se pod tím mastným dusím. Celá.
No, není to sice opalovací nebo vůně plážovka, ale fakt nádherná je vůně kůže Lethe Ulrich Lang
(dejme tomu, že už máš po opalování, ležíš - téměř - nahá na posteli u otevřenýho okna a relax)
ad plážovky - ty já zas nesnáším!
Většinou je tam pro mě zabijácká kombinace laděná dozelena z tiaré, ylangu, santalu, soli a opalovacího krému a to je moje smrt
Přesně
(tahle kombinace mi "nejde pod nos" - možná i proto, že vedro nemám ráda, ležet na pláži mě nikdo nedonutí a jako správná Sněhurka se stejně neopálím, ale spálím).
@0zero7 In Love Again se znovu vyrabí... jen v jiném balení a trochu reformulovaná. Myslím, že to je limitovaná edice. Mám ji...
https://www.prodejparfemu.cz/yves-saint-laurent/in-love-again-edt
, že vedro nemám ráda, ležet na pláži mě nikdo nedonutí a jako správná Sněhurka se stejně neopálím, ale spálím).
sestro ![]()
Snehurka je super typ!
Akorát musí milá Sněhurka pochopit, že bílá barva je výlučná a v minulosti byla výsadou šlechtičen![]()
nonemy A komentáře typu "ředitelka vápenky" považovat za ocenění výlučnosti
(ty bílé nohy mi tedy vadí nejvíc, takže celé léto nosím bílé plátěné nebo lněné kalhoty, jinak od podzimu do jara šaty)
Paris Ooooo! no to jsem asi nemela videt. Nosila jsi tu puvodni? Lisi se hodne?
jerry na ředitelku vápenky jsem si dávno zvykla, ale do teď mě vytaci kecy typu: " neeeee, ty ses teď určitě nemohla vrátit od moře! Ty kecas" No tak určitě ![]()
![]()
Nohy se snažím mazat samoopalovakem, ale moc to nefunguje, asi ten pigment vůbec nemám :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.