0zero7 původní jsem bohužel měla jen vzorek, a už je to dlouho, tak ji nemám načichanou, abych ji mohla hodnotit... ale mrkni na recenzi Sluniecka, tam dostaneš odpověď.
https://www.parfumanie.cz/database/detail/in-love-again-2011-yves-saint-laurent
0zero7 původní jsem bohužel měla jen vzorek, a už je to dlouho, tak ji nemám načichanou, abych ji mohla hodnotit... ale mrkni na recenzi Sluniecka, tam dostaneš odpověď.
https://www.parfumanie.cz/database/detail/in-love-again-2011-yves-saint-laurent
Takže...parfém k osmnáctinám. K 16.dostala Girls can do anything. Něco Něco NĚCO. Krásnou vůni, krásný flakón, krásný název, prostě něco.
Dalia Přemýšlím o nějakém Kenzovi, ty je teď nově máš, co myslíš?
Ja som dcére k 18-tke dala trio od Carner Barcelona, dve z vôní som vedela, že sa jej páčia (lebo si k nim chodila ňuchnť vždy, keď som bola v parfumérii), tretiu som odhadla podľa jej preferencií a strafila. Len tam pozor, treba na to mysliť vopred, lebo to sú online excliyivky. Pôvodne som presne plánovala Girls can do anything, ale keď sme boli v nejakej sieti, tak po nej nadšene siahla (ten názov JE neodolateľný) a s pokrčeným nosíkom a výrazom "čo to sem mačka doniesla" ju odložila. No a tesne potom si sa vypýtala na Vianoce Avant d'Orage od Maison Matine, veľmi sa jej páčila. Ale ona je vyslovene na také teplé, chumlacie vône, od ambroviek až po gurmánky, takže to je vec vkusu. A ruže ešte (to obaja, aj môj syn...). Citrusy s kokosom (a bielymi kvetmi) sú v Bain le Midi od Maison Matine.
Ešte ochkala nad Ballerinami od Les Parfums de Rosine a veľmi ju zaujali názvom Juliette has a Gun, ale tie jej prišli všetky slabé.
0zero7 Tá nová In Love Again nie je úplne presne rovnaká, ako pôvodná, ale myslím, že taký ten pôvodný ráz si zachovala.
slniecko To je fajn, musim si to pamatovat, jsou mi 3 vune a set vzorku essential parfum a jeste nejaky dalsi s druhym nakupem, tak chvili pockam ![]()
slniecko No, snad mne nikdo nepráskne, ale když tu po ní zůstane oblak "Girls can do anything", taky dost krčím nos. Ale důležité je, že jí to voní, že. Nad mými vůněmi se spíš okázale vyvrací. Takže nákup bude v podstatě naslepo, jsk už to u dárků bývá. Něco od Juliette mne taky napadlo. Kvůli názvu samozřejmě.
Sweet Potato presne, podstatná je jej radosť
.
Která pražská mainstreamová parfumerie je podle vás nejlepší? Kde je největší výběr?
Sweet Potato podle mě buď Sephora v OC Nový Smíchov nebo Douglas v Palladiu
Magnolie1 Díky.
Nevíte někdo, prosím, jestli mají v Douglasu značku Salvador Dalí?
Dalia Teď jsem v jednom byla a neviděla.
Sweet Potato Děkuji. Zítra mrknu v Brně.
Nemají.
jerry Tak to je škoda. ![]()
Zkoušel jste někdo vůně Do not drink v Sephora?
Mám blbý dotaz na Cristalle Eau Verte. Na oficiálních stránkách Chanelu je dostupný vždy jen ve 100 ml balení, ale na některých eshopech se prodává v 50 ml balení. Je 50 ml balení originální?
Sweet Potato tady jich vetsinu recenzuje:
alibi prosimte, objednavala jsi u Essential Parfum online? Potvrdili mi objednavku a napsali, ze je vyrizena pred 10 dny, ale porad nemam informace o shipping.
Tyana mám 50ml balení koupené v Sephoře, doufám, že tam fejky neprodávaj? Má to teda i to vypískované číslo.
0zero7 nene - tady: https://www.dotekslunce.com/
(takže bohužel neporadím)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.