alibi dekuju i tak, uz jsem jim dvakrat psal a nic, tak to snad prijde.
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
Dělá se v obou velikostech.
Dnes poprosím opět o Vaše tipy - jaké vůně nosíte k bílé košili a džínám?? Do tepla i chladna? Ženštější, "dandy", klidně drzé...? Já bych tak něco a nevím co... ![]()
marieu Z vůní, které máš na poličce, bych si k tomuto oblečení vybrala Sublime a Zagorsk, pocitově mi vyvažují tu jednoduchost a sportovní eleganci uvedené kombinace.
marieu Co BR540?![]()
marieu bud Chanel 5 Premiere, vylozene jiskrivy mydlo a nebo pak kontrast, treba Gucci Rush, vylozene neco co te praskne. Z toho co mas na policce nevim, neb vetsinu jsem nezkousela, tak davam obecnej priklad za sebe.
alibi prislo to vcera, trochu pomlaceny, ale jinak ok.
No a Orange X Santal... prvni 3-4 hoodne moc pomeranc, docela realisticky a pak bum NEMOCNICE. Za dve hodiny porad nemocnice, za 4 stale jeste nemocnice, ach joooo
zadnej santal tam nemam! To je fakt smula. Moc jsem se snazila! Jeste ho zase zkusim, ale nevim no, vidim plaste a lehatka na koleckach.
Zkousela jsem jeste z te discovery say co jsem k tomu objednala Nice Bergamot, hezky, nevydrzi na me.
ALe libi se mi moc The Musc a Bois Imperial! The Musc citim trochu 1996 Byredo. Mam nekde vzorek a chtela jsem to porovna a zaboha nevim, kde je. Online hodne srovnavaji s J'Adore, to jsem kroutila hlavou a po par hodinach moznaaaa, nekde jsem cetla, ze J'Adore si oholilo hlavu a slo do klastera, tak to mi prislo nejtrefnejsi. Kazdopadne krasna vune, citim porad na ruce i po 12 hodinach. Bois dokonce jeste silneji, neni tak drevity jak podle popisu vypada. Jeste to prozkoumam!
Fleur Na Sublime jsem dneska pohlížela, už se blíží čas. Zato na Zagorsk, jsem zjistila, mám chuť velmi ojediněle a pořád ještě zkoumám, které počasí mu svědčí nejlíp. Nedávno jsem si ho vzala do tepla a byl až moc jehličnatě zelený, květinky pod ledem se nezjevily vůbec a kadidlo jen z vlaku.
jerry Vol de nuit musím konečně vyzkoušet! Jsem pozadu... No.5 jsem zkoušela v pondělí jako edt a nejspíš pořídím tu. Diora a Melograno vůbec neznám.
0zero7 o tu jsem nedávno přišla, verze 2014 se mi tolik nelíbí.
Dali2011 tu jsem taky ještě nezkoušela. Radši ![]()
marieu Mám volných 10ml, kdybys moc chtěla zkusit![]()
marieu Gucci nebo Chanel?
0zero7 jéj, promiň- rozbila jsem si flakonek Eau premiere 2007...
marieu Aha, skoda!!
0zero7 no vidíš, mě se od nich Musc ani Bois vůbec nelíbily. Je k pobavení, jak máme každý jiné nosy :) a díky za reportáž
alibiOno je tak tezke nakupovat bez zkouseni! Dneska zkusim tu vanilku a vetiver a zitra znovu mucs a Imperiale. Celkove se mi zda, ze ta rada je vyvazena a zajimava! Diky moc za tip.
marieu akékoľvek.
slniecko jako jo, asi jsem si o tuhle odpověď koledovala
.
marieu Já nosím k bílé košili nejraději Chanel. No.5 nebo Coromandel, Deauville, cokoliv. Chanel to vždycky tak nějak "pozvedne".
Dnes poprosím opět o Vaše tipy - jaké vůně nosíte k bílé košili a džínám?? Do tepla i chladna? Ženštější, "dandy", klidně drzé...? Já bych tak něco a nevím co...
Chanel. Téměř vše. A z poličky Sublime a Bal d´Afrique.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje